DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
Mam szybkie pytanko, czy jeżeli moje jednostki krasnoludzkich warriorów składają się z mieszaniny wszelkiej maści modeli od 5 ed. do 8 (przeważnie starzy warriorzy i longberdzi ale też bardzo stare hamki itp.) ale są pomalowane w tym samym klimacie i maja wysiwyg ekwipunku to będą traktowane jak proxy?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Mam pytanie bo ciekawi mnie taka oto sytuacja którą mi kumpel zarzucił a propo tych karniaków za podpowiadanie:
- kumpel A z przeciwnikiem B grają bitwę. Podchodzę do przeciwnika B i mówię mu co ma zrobić. Kto dostaje karniaki?
- Totalnie randomowy koleś podchodzi do stołu i zaczyna mniej lub bardziej podpowiadać. Czy dostanę karniaki za podpowiedzi kogoś kogo nawet nie znam ? Jeśli tak, to czy wolno przywieźć ze sobą 6 gracza z zapasem cudzych koszulek klubowych który będzie nabijał karniaki?
- kumpel A z przeciwnikiem B grają bitwę. Podchodzę do przeciwnika B i mówię mu co ma zrobić. Kto dostaje karniaki?
- Totalnie randomowy koleś podchodzi do stołu i zaczyna mniej lub bardziej podpowiadać. Czy dostanę karniaki za podpowiedzi kogoś kogo nawet nie znam ? Jeśli tak, to czy wolno przywieźć ze sobą 6 gracza z zapasem cudzych koszulek klubowych który będzie nabijał karniaki?
1) ty i zostajesz wyproszony z turnieju.kubencjusz pisze:Mam pytanie bo ciekawi mnie taka oto sytuacja którą mi kumpel zarzucił a propo tych karniaków za podpowiadanie:
2) przyjezdzaj z ludzmi z zapasem cudzych koszulek klubowych. droga wolna.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
W żadnym wypadku nie zamierzam uskuteczniać żadnych tego typu planów. Ot czysta CiekawośćShino pisze:[...]
Nieznanego typa dyscyplinujesz i wypraszasz od stołu.kubencjusz pisze:Mam pytanie bo ciekawi mnie taka oto sytuacja którą mi kumpel zarzucił a propo tych karniaków za podpowiadanie:
W kwestiach wątpliwych zgłaszasz sprawę do sędziego poprzez kapitana.
Z odrobiną dobrej woli da rade rozwiązać te wszystkie kłopotliwe sytuacje.