Chaos Dredzio

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Chaos Dredzio

Post autor: loler »

Dredzik chaosu :)
Zdjęcie coś kiepsko wyszło bo takie trochę ciemne...
Aczkolwiek co o nim sądzicie??

Obrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Nie jest zły ;) Ten czerwony na naramiennikach z przodu dziwnie wygląda tu jest tu go nie ma...

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

No przecież to chaos... :D:D:D:D tu jest, tam go nie ma :D:D:D Mnie sie podoba, zdjecie za ciemne żeby powiedzieć coś więcej. Patrze na niego w tej chwili jakby był na stole. Wyglada OK

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Pomijając to, że sam model mi jakoś tak nie podchodzi, to wydaje się całkiem niezły.

Awatar użytkownika
Grafik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Grafik »

Nie oceniajmy figurki, bo fakt nie jest najwyższych lotów, ale pracę malarza. Figurka jest w miarę sympatycznie pomalowana, szczególnie podobają mi się kominy metalowe. Nie bardzo mi podchodzi ten kolor platyny, którego jest bardzo dużo wszędzie, ja bym bardziej pomyślał nad złotem. Jak również do użytej przez Ciebie kolorystyki nie pasuje ten niebieski, a wręcz błękitny przewód pod karabinem. Za to świetna podstawka - jak zrobiłeś skałki?

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Zrobiłem je z korka kupionego w castoramie. Połamałem i posklejałem. Samo malowanie skałek mogło mi wyjść lepiej... :?

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Na stół bardzo spoko, ale zawsze bede powtarzał - kategoryczne NIE dla glonów na podstawkach :D

ODPOWIEDZ