ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
Rozj*bac Wlochow!
z fb:
1. Dębek z vampirami
2. Młody ze Skavenami
3. Marys z demonami
4. gĄSIOR Z VAMPIRAMI
5. Furion z Chadekami
6. Tomek z lizakami
7. rince znów mirror
8. Crus z imperium
cos sie jebło Oku chyba, bo x2 razy nasi walcza z vc;p
1. Dębek z vampirami
2. Młody ze Skavenami
3. Marys z demonami
4. gĄSIOR Z VAMPIRAMI
5. Furion z Chadekami
6. Tomek z lizakami
7. rince znów mirror
8. Crus z imperium
-
- Kretozord
myślę ze Gąska gra z wochem.
edit:
jakieś straszne gusła tam dziś odchodzą.
edit:
tzn?? napisal bys cos wiecej a nie takie jedno zdanie ktore nic nie mowi a tylko podkreca wszystkich.paulinka17 pisze: edit:
jesli zas sam nic wiecej nie wiesz to mogles sobie darowac napisanie tego zdania i poczekac na relacje kogos z obecnych na miejscu.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
-
- Kretozord
lajkonik zacytowal jedno powyzej, Tomek sam pisal o reszcie. czary, Panie.Morsereg pisze:tzn?? napisal bys cos wiecej a nie takie jedno zdanie ktore nic nie mowi a tylko podkreca wszystkich.paulinka17 pisze: edit:
jesli zas sam nic wiecej nie wiesz to mogles sobie darowac napisanie tego zdania i poczekac na relacje kogos z obecnych na miejscu.
mam nadzieje, że wszyscy się wyluzują i skoncentrują.
trzymam kciuki.
Mam nadzieję, że to Gąska gra z WoCh a Dębek z VCGalharen pisze:z fb:
1. Dębek z vampirami
2. Młody ze Skavenami
3. Marys z demonami
4. gĄSIOR Z VAMPIRAMI
5. Furion z Chadekami
6. Tomek z lizakami
7. rince znów mirror
8. Crus z imperium
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No i juz sie zesralo! Oko podarl sobie gacie na dupie! No jak pech to pech...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- swieta_barbara
- habydysz
Tylko niech tam Tutaj sam rzuca swoje rzuty - wczoraj wyczerpał limit słabych, dziś będzie mu szło jak złoto!
-
- Kretozord
Może przestanie dupy wyrywać a zajmie się relacją. Dawaj Oko, pisz cokolwiek: kto się kampi, kto zaczyna, jakie maja czary. Chce slyszec o kazdym trupie. Gacie jakies dostaniesz na Bazylu/DMP. Moze nawet z flagą, jak weźmiesz całego pecha tej drużyny na siebie.Cauliflower pisze:No i juz sie zesralo! Oko podarl sobie gacie na dupie! No jak pech to pech...
-
- Kretozord
widac na zdjeciach: Debek gra na wąpierze
edit:
powinien byc stream z meczu Rince'a!
edit 2:
zdjęcia Oko są super, polecam, ale...
spędziłem właśnie kilka minut wpatrując się w zdjęcie i zastanawiając się jak Wuj wpakował w pierwszych turach 3 lance w jakąś odginaczke pozwalając dużym panom wbić się na flankę. były co prawda jeszcze pegazy do odgięcia ale ogólnie kiepsko to wyglądało...
po chwili skumałem, że oni się ciągle wystawiają...
edit:
powinien byc stream z meczu Rince'a!
edit 2:
zdjęcia Oko są super, polecam, ale...
spędziłem właśnie kilka minut wpatrując się w zdjęcie i zastanawiając się jak Wuj wpakował w pierwszych turach 3 lance w jakąś odginaczke pozwalając dużym panom wbić się na flankę. były co prawda jeszcze pegazy do odgięcia ale ogólnie kiepsko to wyglądało...
po chwili skumałem, że oni się ciągle wystawiają...
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 08:58 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Gaska 3 lewele w dół. I chyba remisowy woc jednak doniego pójdzie. Tomek dojechał 4 wilkami w razory.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 08:58 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 1 raz.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
http://www.ustream.tv/channel/etc-2014-cam3swieta_barbara pisze:Daj link!
-
- Kretozord
Dla tych bez stream'a. U Rince'a byla przed chwila lekka przepychanka o zasiegi do strzelania. Nie ma glosu, ale przynajmniej czesciowo stanelo na Rince'owym bo Wloch zdejmuje piechote i rzuca panike (zdana)...
Włoch ewidentnie w natarciu. gra agresywniej. miejmy nadzieje, ze popelni błąd. wiemy, że Rince potrafi grac na swojej połowie stołu.
Włoch ewidentnie w natarciu. gra agresywniej. miejmy nadzieje, ze popelni błąd. wiemy, że Rince potrafi grac na swojej połowie stołu.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 09:15 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.