ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Re: ETC 2014 - doping i relacja
To byli DR - ten gość ma tylko wiedźmy z piechoty
- swieta_barbara
- habydysz
DR - COK to to duże czarne pozastawiane na środku.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Razory w piach. Zostały jeszcze 4
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Tutaj power
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ten koleś naprawdę dobrze gra. Totalnie inaczej od nas, ofensywa i zero pedalstwa. Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Generalnie rince lubi mirrory, tak jak Marys lubi doc, a debek orki.... Widzę ze niektórzy totalnie nie ogarniaja idei parowania na etc....Lipti pisze:Właśnie obczaiłem, że Włoch nie ma w rospie bolców, a rince ładnie już jeden oddział ze strzelania kawalerii pocisnął. Nie wiem czy COKi czy DR.
Edit. Jednak po ruchach widzę, że DR:)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Nie strosz piór tylko relacjonuj ze stołów których nie oglądamy na kamerce (żartuje, rob swoje )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
trochę słaba rozdzielczość na streamie i brak dźwięku ale ewidentnie widać nerwy w mirrorze DE. Włoch ma wyraźną tendencję do poprawiania modeli Ola, wszystko sprawdza, zasięgi itp. Miarka jest u niego non stop w użyciu, nawet w turach Rinca.
-
- Kretozord
ten reform po kombacie zrobil nielegalny/przesunął środek oddziału w prawo, z ciekawostek mam wrazenie ze Olo przymknął na to oko bo liczy na zasieg od prawego bolczyka
Edit dla tych co nie czytaja Oka:
Tomek zabił oddział razordon i jedną z drugiego. Rince zabił 10 z 15 Dr, Cald ony wjebały mu się w 5 dr którymi się zastawi, Furek dostał szarżę Khadaja na frosta, może być ciężko. Maryś się chwilowo broni, Dębek też stoi.
Tomek wildami zajebał skinki i wjebał sie w kohortę z kroxigorami
Edit
Olo jednak kwestionuje poprawnosc reforma. dyskusja o srodku oddzialu sprzed reforma.
Edit dla tych co nie czytaja Oka:
Tomek zabił oddział razordon i jedną z drugiego. Rince zabił 10 z 15 Dr, Cald ony wjebały mu się w 5 dr którymi się zastawi, Furek dostał szarżę Khadaja na frosta, może być ciężko. Maryś się chwilowo broni, Dębek też stoi.
Tomek wildami zajebał skinki i wjebał sie w kohortę z kroxigorami
Edit
Olo jednak kwestionuje poprawnosc reforma. dyskusja o srodku oddzialu sprzed reforma.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 09:39 przez paulinka17, łącznie zmieniany 2 razy.
- swieta_barbara
- habydysz
Ależ bolce się przez te CoKi mogą przeorać po tych czary mary...
ten typek od 10 minut ustawia ten oddział
dokladnie.
nie mozliwoscia jest by gosc byl taka niezdara. jak dla mnie celowo ich przewrqaca, nastepnie ustawia i przestawia cos ze srodka by znowu ich przewrocic.
nie mozliwoscia jest by gosc byl taka niezdara. jak dla mnie celowo ich przewrqaca, nastepnie ustawia i przestawia cos ze srodka by znowu ich przewrocic.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
-
- Kretozord
Jakas choroba skóry moim zdaniem. Czerwony taki placek.Laik pisze:jest problem... Rince łysieje a'la Zidane