ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
Info z frontu dawac bo tu wszyscy jak na szpilkach.
Szwedzi to nie są chłopcy do bicia w tym roku. Wygrali z nami i nieznacznie przegrali z Niemcami. Włochom też mogą sporo punktów urwać.-Qc- pisze:Wlosi ze szwedami - jak wbija maxa to wyjdzie na to ze mieli jeden trudny paring na 6 - trzeba miec troche farta do takiego finału
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
A znasz jakis inny rownie slaby klub, a jednoczesnie na tyle znany, by kazdy od razu zrozumial porownanie?Ziemko pisze:
Bawi mnie to jestem zlym adminem, cisne po warszawie, ale jak czesto ktorys z Was prowokuje? Barbara po ch... to piszesz? Pasiaka czy mnie chcesz sprowokowac?
Ano. Zrobienie remisow w tej rundzie nie wystarczy.paulinka17 pisze:Ja troche za malo ogarniam, zeby sie wypowiedziec, ale nie wyglada to rewelacyjnie. Gąska, Furion, Rince mają bez rewelacji.
Dawaj Furion. 100+
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Wedlug FB nie wyglada to gut
Oko podaje wyniki na etapie wystawiania czy 1 tury czy co ;p ? rince'a remis to dobry wynik
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zobaczymy jak reszta. Bedzie trzeba rwac wszystko. Kazdy Punkt
Skaven Blade... A sorry.. już nie istnieje...Jankiel pisze:A znasz jakis inny rownie slaby klub, a jednoczesnie na tyle znany, by kazdy od razu zrozumial porownanie?Ziemko pisze:
Bawi mnie to jestem zlym adminem, cisne po warszawie, ale jak czesto ktorys z Was prowokuje? Barbara po ch... to piszesz? Pasiaka czy mnie chcesz sprowokowac?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Furion napiera, ale niemcy faktycznie wystawiaja sie jak w battle for the pass
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- ŁukaszŻelazek
- Mudżahedin
Problem w tym, że Niemcy też wiedzą, że musimy to robić i podobno okupują rogi i liczą, że zmuszą naszą Reprezentację do ryzykownych akcji ofensywnych.^Karpiu^ pisze:Zobaczymy jak reszta. Bedzie trzeba rwac wszystko. Kazdy Punkt
Mistrzowie strategii i z takimi sobie poradzą!
Ziemko, Jankiel i Bigpasiak, jesteśmy w wątku jednoczącym wszystkich Polskich fanów WFB. Nie próbujcie rujnować zabawy i klimatu waszymi fochami. Załóżcie proszę oddzielny temat do dywagacji waszych klubowych ego.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 15:03 przez ŁukaszŻelazek, łącznie zmieniany 2 razy.
Galeria http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... k#p1256100
Moja strona z większą ilością zdjęć: http://lukaszzelazek.com
Maluję zamówienia.
Moja strona z większą ilością zdjęć: http://lukaszzelazek.com
Maluję zamówienia.
Nie no widzialem te armie poczajone w koncach stolow. Masakra. 3 tury na samo dopelzniecie.ŁukaszŻelazek pisze:Problem w tym, że Niemcy też wiedzą, że musimy to robić i podobno okupują rogi i liczą, że zmuszą naszą Reprezentację do ryzykownych akcji ofensywnych.^Karpiu^ pisze:Zobaczymy jak reszta. Bedzie trzeba rwac wszystko. Kazdy Punkt
ŁukaszŻelazek pisze:Problem w tym, że Niemcy też wiedzą, że musimy to robić i podobno okupują rogi i liczą, że zmuszą naszą Reprezentację do ryzykownych akcji ofensywnych.^Karpiu^ pisze:Zobaczymy jak reszta. Bedzie trzeba rwac wszystko. Kazdy Punkt
Ziemko, Jankiel i Bigpasiak, jesteśmy w wątku jednoczącym wszystkich Polskich fanów WFB. Nie próbujcie rujnować zabawy i klimatu waszymi fochami. Załóżcie proszę oddzielny temat do dywagacji waszych klubowych ego.
Czlowieku wez zobacz kto zaczal z reszta jak zwykle, miej pretensje do barbary, ktoremu temat kibicowania bez flejmu chyba nie odpowiada.
Gdzie to zauważyłeś?ŁukaszŻelazek pisze: Ziemko, Jankiel i Bigpasiak, jesteśmy w wątku jednoczącym wszystkich Polskich fanów WFB. Nie próbujcie rujnować zabawy i klimatu waszymi fochami. Załóżcie proszę oddzielny temat do dywagacji waszych klubowych ego.
Widać nie śledzisz tematu albo śledzisz wybiórczo wymieniając tylko 3 osoby w swoim poście.
Nie próbuj mnie moralizować a jeśli chcesz to załóż osobny temat do dywagacji i poprawienia swojego ego.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
-
- Kretozord
Furion niezle siadl na te gówniaki. Tura prawdy w strzelaniu i potem tura prawdy w kombacie.