jak wlosi zrobia maxa to 90 nie daje zlota. Ale crus mzoe dorzuci drugaKołata pisze:JH oszczędzają siły na dmpNarożny pisze:Z niemieckiego - to o grach Dębka, Gąski i Tutaja.all three games, each with 0 VP
http://warhammer-board.de/etc-2014-allg ... ndex4.html
A tak serio to dobre wyniki. 7 remisów i macha Furka daje złoto
ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
zostaly bez maneaterow z tego co widac na fotach
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Tak btw, niemiecki się lepiej tłumaczy automatycznie do angielskiego. Taka konstrukcja języka
Micha is unfortunately out of luck. He fails with 4 dice
to dispel 9 dice to another floor to the Hexwraith.
now losing the unit.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 15:42 przez wrogu, łącznie zmieniany 1 raz.
Tenks - ale i tak wrzuciłem bardziej jako śmiesznostkęNarożny pisze:Tak btw, niemiecki się lepiej tłumaczy automatycznie do Angielskiego. Taka konstrukcja języka
now losing the unit.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Crus dobił oddział hexów.
U Młodego średniawka, helena jest w kombacie z muchami i nie zapowiada się żeby przeżyła.
U Skazy dalej fifty-fifty.
Jak się nic nie spieprzy Furek ma pewną maskę do przodu
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
JaceK pisze:Tenks - ale i tak wrzuciłem bardziej jako śmiesznostkęNarożny pisze:Tak btw, niemiecki się lepiej tłumaczy automatycznie do Angielskiego. Taka konstrukcja języka
now losing the unit.
NIE MA TAKIEGO ŚMIACIA!!!
Tylko Golonka nie ma ogonka!
-
- Kretozord
Czy gracze orkowi na calym swiecie są tak beznadziejni?Wilczy pisze:A i owszem.paulinka17 pisze:ten ork general nie zszedl z manglera?
poszukaj szwedzkiego. Ich szwedzki comp ich ladnie przygotowal na ETC ?
http://whfbetc.blogg.se/?tmp=458228 mam coś takiego
Golonka [*]
JarekK pisze:nie mogłem przyjść bo wczoraj zwiałem z kościoła i sie matka dowiedziała...