Moderator: swieta_barbara
Za rok u Pepików więc koszta jakieś wielkie nie sąKarli pisze:Jak mi się zrzucicie na paliwo to pojadę robić relację audio-wideo
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
właśnie ten sam pomysł w głowie mi się rodzi xPGalharen pisze:jak w Czechach to jade tez jako spektator-komentatorA że tam legalizacja to bedzie milo
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Można zorganizować jakiś większy korpus ekspedycyjny wtedyGokish pisze:właśnie ten sam pomysł w głowie mi się rodzi xPGalharen pisze:jak w Czechach to jade tez jako spektator-komentatorA że tam legalizacja to bedzie milo
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin pisze:Jakie miasto? Singla by mozna zagrac
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Laik pisze:Szkoci zrobili sobie niezłe zdjęcie z jajem...
https://www.facebook.com/etchappenings/ ... =1&theater