Chodzi o to, żeby nie wynurzali się z ziemi bez żadnego wpływu na ową ziemię. Nie ma problemy przy eterycznych modelach, fajnie by to wyglądało. Jednak gdy maja wychodzić takie szkielety to fajnie, jakby to faktycznie wyglądało, żeby ta ziemia pękała, piętrzyła się a z niej wychodzili ubrudzeni też tą ziemią kawalerzyści. Z grubsza trochę wyobraźni Ciężko mi to opisać, fajnie jednak żeby efekt końcowy nie wyglądał tak z dupy, że przenikają ziemię czy jakieś głazy tak po prostu
Ogólnie nie podoba mi się tylko,że wszyscy wychodzą równo...Moim zdaniem znacznie lepszy efekt by był gdyby ostatni szereg byłby najbardziej zagłębiony w ziemie drugi tak średnio itp..... ale to tylko taka moja opinia
Wielki postęp widzę, tylko tak dalej. Wygląda to schludnie i ciekawie, jedenie kilka cielistych elementów ciała niebieskim przybrudziłeś ale jest to do przebolenia
Efekt na twarzy miał taki być wiec tam żadne cienie nie miały być a miecz to inna historia spadła mi figsa i kawałek farby odstrzelił jak już była skończona i na poprawce trochę to gorzej wyszło (aero)