DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
Trolle perfidne przestańcie Gościa straszyć
@Rysiu Lwie Serce - jeśli Twa Dama takoż odważna, jak i Twój przydomek niech wbija Opłat dodatkowych żadnych nie ma. Musicie się jednak liczyć z tym, że na sali będzie mało przedstawicielek płci pięknej i od za@#$%^&a ogrów płci męskiej, takich jak Dymitr, czy Sysek ;P
@Rysiu Lwie Serce - jeśli Twa Dama takoż odważna, jak i Twój przydomek niech wbija Opłat dodatkowych żadnych nie ma. Musicie się jednak liczyć z tym, że na sali będzie mało przedstawicielek płci pięknej i od za@#$%^&a ogrów płci męskiej, takich jak Dymitr, czy Sysek ;P
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
W lwewj dloni dlon jej trzymac bede a w prawej zas sztachete ew kij bejsbolowy....piwo pic bede przez slomke.jakos sobie poradze.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
doślij fotke na adres zgłoszeń, inaczej nie sposób sie ustosunkowaćlwieserce85 pisze:Dobra, zapytam poniewaz to moja pierwsza tak duza impreza polaczona z baletem wieczornym. Jak organizatorzy zapatruja sie na udzial osob towarzyszacych w barze? Nie mowie tu o przyprowadzeniu 40 harleyowcow ale o przyprowadzeniu kobitki....jesli nie to spoko,a jesli mozna to chetnie doplace jesli taka potrzeba zajdzie
Przecież nie psuję
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Gniewko właśnie wylądowałeś w podpisie
Jasne... a potem będzie, że tylko pocieszał albo chciał sprawdzić czy aby na pewno nie...Gniewko pisze:Za wszelkie niewiasty możemy z Kubą wziąć odpowiedzialność. Przy eunuchu nie byłyby bezpieczniejsze
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- swieta_barbara
- habydysz
Żeby życie miało smaczek, raz szczupaczek, raz prosiaczek.
Zbiera ktoś na spontanie druzyne najemników moze?
Bo by\c moze udaloby mi sie spontanicznie przywieźć moje elfiki i szczupaka;>
Bo by\c moze udaloby mi sie spontanicznie przywieźć moje elfiki i szczupaka;>
umarłem xD
Przeczuwałem ten komentarzGniewko pisze:Jejku, powiedz, że idzie o rybę, pliz