DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Seryjnie, robię takiego szczupaka w szafranie, że palce lizać. Z braku laku będzie tylko blacha sernika tym razem. Albo dwie, biorąc pod uwagę jak ostatnio się rozszedł w Kozłowie.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Szczupak w szafranie brzmi kozacko - jako maniak wedkarstwa moge Ci kiedys dostarczyc (rybe oczywiscie
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jesli jestesmy przy tematach jedzenia to polecam pstraga w jablkach:) sam natomiast sprobowal bym drinka z pianka molekularna....raz widzialem w tv jak taki lysy barman robi ten wynalazek..ktos umie to wytworzyc? Albo wie gdzie mozna to wypic?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Zaraz padne, jesli to mnie widziales
Wpisz sobie na youtubie - nożem i widelcem odcinek 3 - od ok 12:20.
Ziemko pisze:Zaraz padne, jesli to mnie widziales
sława fejm itd wreszcie co nie?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ogłoszenie:
Na turnieju zabronione jest granie kostkami robionymi na zamówienie. Proces produkcyjny sprawia, że kości są mocno niewyważone. Zabronione jest również używanie ich po zgodzie przeciwnika. Proszę to potraktować poważnie, tego typu kości ma w ogóle nie być na stole.
Na turnieju zabronione jest granie kostkami robionymi na zamówienie. Proces produkcyjny sprawia, że kości są mocno niewyważone. Zabronione jest również używanie ich po zgodzie przeciwnika. Proszę to potraktować poważnie, tego typu kości ma w ogóle nie być na stole.
Kilkadziesiat wyswietlen na youtubie a zna go caly swiat! Przydatny przepis tak swoja droga. Przeciez w kazdym polskim domu sa skladniki i sprzet aby przygotować drinka z pianką molekularna
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
czyli dopuszczone są tylko te od gw? będzie oficjalne ważenie? ;pLidder pisze:Ogłoszenie:
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
+1Lidder pisze:Ogłoszenie:
Przynajmniej skończy się gadanie w stylu "Coś nie tak musiało być z ich kostkami".
A jaka będzie kara za nieprzestrzeganie ?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ziemko filmik widziałem już pól roku temu a dziś jedynie ćwiczę trollowanie:-DZaraz padnę, jeśli to mnie widziałeś
jako ciekawostkę powiem ze ja w tv osobiscie nie byłem ale mówili o Mnie w 997
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki