Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
PiotrB pisze:hm - 9 edycja za rok... co za tym idzie DMP to mój ostatni turniej euro.
czepianie się mnie na forum raczej nie wyjdzie na dobre:)
Zabrzmiało niemal tak groźnie jak deathstar slejwów.PiotrB pisze:W skrócie czep się tramwaja bo czepianie się mnie na forum raczej nie wyjdzie na dobre:)
Mógłbyś przybliżyć temat?PiotrB pisze:Mówię Co myślę - a was to ja nawet nie znam bo raczej na turnieje nie jeździcie za to do powiedzenia macie wiele... nie podoba wam się moje zdanie - możecie śmiało dodać mnie do wrogów i nie będziecie widzieć co piszę - każde jednak agresywne zachowanie wobec mnie skończy się eksterminacją
w 40-k nowa edycja poprawiła babole z poprzedniej - ścięła psionikę (a rzut na wiatry magii nie ma kluczowego znaczenia bo większość generują psionicy), losowe szarże są troszkę suabe ale - przy mierzeniu wszystkiego nie ma chyba innej opcji + dobre dedykowane unity do HtH mają przerzut zasięgu szarży więc jest ok. a największą różnicą turniejową pomiędz WFB a WH40k są znacznikiSoCiu pisze:8ka jest bardzo przyjemna do grania w domu, na turnieje średnio się nadaje(losowe szarże, losowe fazy magii) brrr niestety 40k też w tą stronę poszło, nie wróżę tutaj poprawy w 9ed. Szkoda. Mi się najlepiej grało w 6ed mimo że też było trochę baboli, był za to +/- balans no może po za skavenami,WE i bretką.
Matis pisze:Ci co przestali grać po wejściu 8 Ed to tylko miękkie siusiaki, które szukały pretekstu do zrezygnowania z hobby