DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
True that, poprawka zrobiona
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Raz przeczytał i nie załapał, drugi raz nie pomoże
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Zostało tylko około 12h do końca terminu zgłaszania rozpisek.
proszę o zgłaszanie się w jednym pliku TXT
prosze pamiętać o wpisywaniu marków w wochu nie tylko w nazwie oddziału
proszę wpisywać lory w skavenach
nie trzeba podawać bazowego wyposażenia ani zasad oddziałów po za tymi, które zostały wykupione
osobą zgłaszajacą team nie musi być koniecznie kapitan
proszę pamiętać że:
2x5 Silver Helms, Musician, Shields, 125 - źle
2x5 Skeleton Horsemen 120 - źle
2x5 Silver Helms, Musician, Shields, 2x 125 - dobrze
2x5 Skeleton Horsemen 2x 60 - dobrze
bardzo też prosze o sprawdzanie czy team juz jest na lisćie zgłoszonych, proszę też o sprawdzenie swoich maili osoby zgłaszajace i odpisanie mi na ewentualne pytania
proszę o zgłaszanie się w jednym pliku TXT
prosze pamiętać o wpisywaniu marków w wochu nie tylko w nazwie oddziału
proszę wpisywać lory w skavenach
nie trzeba podawać bazowego wyposażenia ani zasad oddziałów po za tymi, które zostały wykupione
osobą zgłaszajacą team nie musi być koniecznie kapitan
proszę pamiętać że:
2x5 Silver Helms, Musician, Shields, 125 - źle
2x5 Skeleton Horsemen 120 - źle
2x5 Silver Helms, Musician, Shields, 2x 125 - dobrze
2x5 Skeleton Horsemen 2x 60 - dobrze
bardzo też prosze o sprawdzanie czy team juz jest na lisćie zgłoszonych, proszę też o sprawdzenie swoich maili osoby zgłaszajace i odpisanie mi na ewentualne pytania
Serio chcesz marki w wochu nie tylko w nazwie ? , nie ma to jak zrobic rozpe WoC 2x dłuższa bez zadnego sensu
A Ja mam taką sprawę. Zażyczyliście sobie taki nie inny format rozpisek, okej, wasze prawo.
Ale czy można zastrzec, żeby każda drużyna miała jednak dodatkowo „normalnie” druknięte rozpiski.
Będzie zapewne paru niedzielnych graczy, ot np. Ja. Pewnie, można zapytać przeciwnika, podręcznik wertować, ale raczej na płynność gry wpływać to nie będzie.
Taki drobiazg, a naprawdę może ułatwić grę tym mniej oblatanym graczom
Ale czy można zastrzec, żeby każda drużyna miała jednak dodatkowo „normalnie” druknięte rozpiski.
Będzie zapewne paru niedzielnych graczy, ot np. Ja. Pewnie, można zapytać przeciwnika, podręcznik wertować, ale raczej na płynność gry wpływać to nie będzie.
Taki drobiazg, a naprawdę może ułatwić grę tym mniej oblatanym graczom
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Własnie zgodnie z tym co napisał Kaleson, tak własnie masz miec napisane w rozpie
Muchozol - nie ma takiej szansy. Będziemy drukować, to co dostaniemy. Jak sobie wyobrażasz drukowanie pełnych rozpisek w formacie AB albo html, kiedy wymagane sa zgłosznia w txt? Mam osobiscie siedzieć i bezbłędnie przepisać 200-250 rozpisek?
Solo - nie masz to popraw. Jest wymóg podania lora i wymóg podania wykupionych opcji. Inżyniera, czy dyskowca nic z tego nic nie wyłącza.
Solo - nie masz to popraw. Jest wymóg podania lora i wymóg podania wykupionych opcji. Inżyniera, czy dyskowca nic z tego nic nie wyłącza.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, o 11:30 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mudżahedin
Hej sorki za mojego slave'a. Kaleson wyślij mi smsa jak jeszcze coś bedzie źle, wysłałem poprawkę poprawki.
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Jesteś kapitanem swojej drużyny/odpowiadasz za jej zgłoszenia czy tylko tak narzekasz, żeby narzekać?
Jeśli jesteś, to serio nie jest to coś nie do przebrnięcia. Wierzę, że dasz sobie radę.
Jeśli jesteś, to serio nie jest to coś nie do przebrnięcia. Wierzę, że dasz sobie radę.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, o 11:32 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
ja to tylko od siebie dodam, że ta metoda formatowania rozpisek jest z tyłka.
1. dłubania nad rozpą z AB mnóstwo, łatwo o błędy
2. rozpy sa nieczytelne w opór
tyle
1. dłubania nad rozpą z AB mnóstwo, łatwo o błędy
2. rozpy sa nieczytelne w opór
tyle
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr od samego poczatku to mowilem, nie wiem czemu na sile zmieniac rozpy z ab gdzie czlowiek ma ladnie opisane przedmioty, zasady na rzecz czegos takiego. Juz czekam na sytuacje jak ktos przez przyoadek nie zauwazy jakiegos kluczowego przedmiotu czy faktu posiadania muzyka. Kurwicy dostawalem edytujac rozpy i sprawdzajac calego teamu, zmieniajac kolejnosc wyposazenia i mocy specjalnych - bo wiadomo jaki jest Kalesoner, z wielka checia za byle co opierdzieli punkty.
Dobra juz sie dalej nie rozpisuje, po turnieju wystawie obiektywna ocene za caloksztalt.
Dobra juz sie dalej nie rozpisuje, po turnieju wystawie obiektywna ocene za caloksztalt.