Games Workshop - co to będzie, co to będzie?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Re: Games Workshop - co to będzie, co to będzie?

Post autor: Klafuti »

Natomiast srogie penisy prą dalej do przodu, hę? :mrgreen: Ciekawe jak wyjdzie następna edycja, bo ponoć przesunęli na przyszły rok.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Klafuti pisze:Natomiast srogie penisy prą dalej do przodu, hę?
Dla takich właśnie perełek czytam to forum :mrgreen:
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Chyba nowy Nagash, aye?

Daje radę. Fotka z fb:

Obrazek
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Post autor: Święty »

Zajebisty :D
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

ciekawią mnie jego zasady :shock:

Awatar użytkownika
Rogal
Mudżahedin

Post autor: Rogal »

Ciekawe jaki koszt i to nie punktowy:D

Model fajowski, czekam na lepsze fotki !

Skarabek99
Wałkarz

Post autor: Skarabek99 »

Khartus?
Obrazek
Armie:
TK - 3500 pkt

Threater
Pseudoklimaciarz

Post autor: Threater »

Panowie czy nie macie takiego wrażenia.
Iż GW też zrzyna z innych producentów,aby przyciągnąć ludzi grających w inne gry.
Prze co styl figurek oraz klimat samej gry oddaliły się znacznie od pierwowzoru
System zmienia się pytanie czy na lepsze.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Model projektowany komputerowo także nic dziwnego że odbiega stylistyką od starszych projektów. Po prostu wykorzystują możliwości jakie daje im nowa technologia.
IMO wpisuje się klimat VCetów, wystarczy porównać do mortis engine'a.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, o 12:20 przez Stan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

Wykonanie ekstra, lecz sam wzór mi się nie podoba zbytnio. Zbyt kiczowaty.
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Stan pisze:Model projektowany komputerowo także nic dziwnego że odbiega stylistyką od starszych projektów.
Jeśli to ma być powód, dla którego nowe figsy tak wyglądają, to powinni zarzucić ten sposób projektowania od ręki... A poważnie - po prostu chyba brakuje u nich dobrych "rzeźbiarzy", jakkolwiek by rzeźby figsów powstawały.
Byqu pisze:Wykonanie ekstra, lecz sam wzór mi się nie podoba zbytnio. Zbyt kiczowaty.
Wzór doskonale wpisuje się w obecne trendy - czyli kicz bez charakteru, efekciarstwo, które w pierwszym momencie działa, a potem człowiek się zastanawia, czemu kupił tak koszmarnego figsa za 150 zeta :wink: .

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Mi w pierwszej chwili skojarzył się z Upadłym z "Transformersów", ale dałem mu szansę. Zobaczymy potem.

Póki co ocena "daje radę" to u mnie dużo w odniesieniu do ogółu nowych wypustów GW :) Ale i tak go nie kupię, aż tak mi się nie podoba. Te duszki z boku są niezłe, mogą się przydać jako element winiety/dioramy.

Edyta mówi, że literówek narobiłem.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, o 12:45 przez Sławol, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Post autor: Kuros »

niby nagash super ale nie zmienili koszmarnych zombie i średnich minus ghuli:(

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Kuros pisze:niby nagash super ale nie zmienili koszmarnych zombie i średnich minus ghuli:(
Polecam ogarnąć Mantica w tej sprawie, nie dość zę taniej to więcej i lepiej ;)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Pamiętam niedawne czasy, kiedy na widok figsów Mantica uśmiechałem się z politowaniem. Tymczasem takie mantiki idą do przodu i rozwijają się w dobrą stronę, podczas gdy GW tylko tak o sobie uważa...

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Z fantasy faktycznie im nie wyszło nic poza wampirami, ale progres w ich modelach najbardziej chyba widać na modelach do ich deadzone. Ale tak to jest, że firmy które dbaja o graczy i pytają ich o zdanie rozwijają sie w dobrym kierunku. A obok mamy GW, które prowadzi politykę dokładnie odwrotną :mrgreen:
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Jak będę miał kaskę to sobie go kupie - boje się ceny... ale model wygląda na tej kiczowatej fotce mega :D i na pewno lepiej od starego wzoru :)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Fuxiorr pisze:Jak będę miał kaskę to sobie go kupie - boje się ceny... ale model wygląda na tej kiczowatej fotce mega :D i na pewno lepiej od starego wzoru :)
Wiedziałem, Fux, że Ci się spodoba :!: :wink:

Awatar użytkownika
Milutki
Mudżahedin

Post autor: Milutki »

Nagash wydaje się fajny, chociaż osobiście bym wyciął trochę zbędnych pierdół, bo wygląda jak choinka w Boże Narodzenie. GW idzie ostro w trend na@#$jmy czego się da na modelu, będzie fajnie, a dzieciaki rzucą się kupić.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

smiejagreg pisze:
Fuxiorr pisze:Jak będę miał kaskę to sobie go kupie - boje się ceny... ale model wygląda na tej kiczowatej fotce mega :D i na pewno lepiej od starego wzoru :)
Wiedziałem, Fux, że Ci się spodoba :!: :wink:
Jest bardzo fajny i jak by się dało skleić go bez ghulowatych duszków to było by jeszcze lepiej - one go oszpecają a tak to super wygląda... jak na władce przystało :P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

ODPOWIEDZ