ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
@ muchozol - nie masz racji. Maksymalizacja modeli walczących jest prawidłowa, 3 trolle zgarnia frost, 4 kawa, do pająka może dostawić się sam Antek na Feniksie
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Chłopaki. Ogarnijcie się, zanim zaczniecie pisać dyrdymały. Jest tak, jak mówi Jeżus
I teraz pojawia się wątpliwość o co chodzi Barbarze. Czy o to że utyrali Shina, czy o to że stworzyli jego rude klony
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
- swieta_barbara
- habydysz
Trojaczki jednojajowe, dałbyś wiarę?
tak obstawiałem, chociaż jeden jest jakiś taki mniejszy...
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
była taka bajka kiedyś świnki trzy ...
No wlasnie te co byly to chyba tylko przystawka?
dadza do osobnego tematu bedzie czytaleniej - ale pewnie po DMp teraz cisna do drugiego najwazniejszego turnieju na świecie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wróciłem z urlopu. Po ETC wyskoczyłem na parę dni z żoną, więc nie miałem kiedy napisać paru słów.
W pierwszej kolejności chcę podziękować i pogratulować:
- Młodemu za wspólny i zgodny wybór składu i doskonałe kapitanowanie
- Kalafiorowi za perfekcyjne wywiązanie się z roli coacha
- Jurkowi i Stasiowi, za to że byli jak walce drogowe i swą grą sięgnęli stratosfery
- Rincowi, za to że wychodził cało z najgorszego szamba, w które go wrzucaliśmy
- Marysiowi, Gąsiorowi i Tutajcowi, za to że mimo drobnych niepowodzeń w poszczególnych grach reprezentowali godnie nasz kraj i nasze środowisko.
To była wspaniała grupa. Dziękuję chłopaki. Rewelacyjnie się z Wami grało.
Podziękowania należą się również:
- Justynie i Oczkowi za relację z naszych zmagań
- Wszystkim, którzy trzymali za nas kciuki. W szczególności przed grą z Włochami "o wszystko" ja osobiście czułem ogromne wsparcie i doping
- firmie Kromlech za partycypowanie w kosztach zakupu koszulek
Walczyliśmy do końca, ale Szwedzi okazali się bezapelacyjnie najlepsi. Nie ma tu żadnych tłumaczeń. Zasłużyli na 1 miejsce. Pokazali przy tym prawdziwą klasę.
O bitwach nie będę wiele pisał, bo nie ma za bardzo o czym. Spokojnie prowadziłem grę. Punktowałem gdzie się dało. Nie podejmowałem zbędnego ryzyka. Rozpę miałem bardzo uniwersalną i stabilną, więc mogłem grać praktycznie z każdym.
15:5 z ogrami gospodarzy
11:9 z duńskimi skavenami
10:10 ze szwedzkimi orkami
13:7 z hiszpańskimi orkami
12:8 z włoskimi vc
10:10 z niemieckimi dark efami
Dzięki jeszcze raz za wsparcie i ciepłe słowa. Dziękuję również za konstruktywną krytykę, która się pojawiła w tym temacie. Myślę że w teamie potrzebna jest jedna więcej rozpa stricte punktująca. IMO więcej takich dodatkowych "punktujących" rozp nie wchodzi jednak w grę, bo drużyna może mieć problemy na etapie parowania.
pozdr.
W pierwszej kolejności chcę podziękować i pogratulować:
- Młodemu za wspólny i zgodny wybór składu i doskonałe kapitanowanie
- Kalafiorowi za perfekcyjne wywiązanie się z roli coacha
- Jurkowi i Stasiowi, za to że byli jak walce drogowe i swą grą sięgnęli stratosfery
- Rincowi, za to że wychodził cało z najgorszego szamba, w które go wrzucaliśmy
- Marysiowi, Gąsiorowi i Tutajcowi, za to że mimo drobnych niepowodzeń w poszczególnych grach reprezentowali godnie nasz kraj i nasze środowisko.
To była wspaniała grupa. Dziękuję chłopaki. Rewelacyjnie się z Wami grało.
Podziękowania należą się również:
- Justynie i Oczkowi za relację z naszych zmagań
- Wszystkim, którzy trzymali za nas kciuki. W szczególności przed grą z Włochami "o wszystko" ja osobiście czułem ogromne wsparcie i doping
- firmie Kromlech za partycypowanie w kosztach zakupu koszulek
Walczyliśmy do końca, ale Szwedzi okazali się bezapelacyjnie najlepsi. Nie ma tu żadnych tłumaczeń. Zasłużyli na 1 miejsce. Pokazali przy tym prawdziwą klasę.
O bitwach nie będę wiele pisał, bo nie ma za bardzo o czym. Spokojnie prowadziłem grę. Punktowałem gdzie się dało. Nie podejmowałem zbędnego ryzyka. Rozpę miałem bardzo uniwersalną i stabilną, więc mogłem grać praktycznie z każdym.
15:5 z ogrami gospodarzy
11:9 z duńskimi skavenami
10:10 ze szwedzkimi orkami
13:7 z hiszpańskimi orkami
12:8 z włoskimi vc
10:10 z niemieckimi dark efami
Dzięki jeszcze raz za wsparcie i ciepłe słowa. Dziękuję również za konstruktywną krytykę, która się pojawiła w tym temacie. Myślę że w teamie potrzebna jest jedna więcej rozpa stricte punktująca. IMO więcej takich dodatkowych "punktujących" rozp nie wchodzi jednak w grę, bo drużyna może mieć problemy na etapie parowania.
pozdr.
Nie bedzie wiecej relacji ? czy gdzieś uciekł mi temat z nimi ? Nie robiłem tego jeszcze wiec - gratulacje !
"Od dwóch dobrych generałów wolę jednego, który ma szczęście", Napoleon
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."
Była relacja Marysia, Rince'a, Dębka, Tutajca, Kaliego
Furion coś przygotowuje wciąż.
Furion coś przygotowuje wciąż.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.