16.08.2014 - 5xEURO Pre-DMP w MDK Kraków

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Re: 16.08.2014 - 5xEURO Pre-DMP w MDK Kraków

Post autor: Dibo »

Marek - Ja go jakimś cudem przygarnąłem .. mam w plecaku 2 - jeden z nich faktycznie jest twój :)
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Dzięki Dibo. Odbiorę go na jakimś turnieju w Krakowie, chyba, że będziesz na DMP.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Będę na DMP robić za maskotkę więc spoko.

Wziąłem tego RB bo sie rozlatywał jak mój, sorry
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Dibo pisze: Kosmo przekonał się że Bestie nie od parady sa najsłabszą armia battla.
E tam, Solo przyfarcił i wałował bo nie miał rozpy ani podręcznika, Młody Kocoń jak na swój niewinny wygląd był dość agresywny bo czuł już zbliżającą się maskę, a Butan tak się bał że remis wyciągnałem :D Bestie spoko armia jak umiesz zdawać dużo lider na 7-9 LD :D
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
mnp21
Chuck Norris

Post autor: mnp21 »

Przypomnę tak na boku że w tym tygodniu Turniej na 1600 punktów odbywa się u konkurencji http://forum.vanaheim.pl/viewtopic.php? ... 3470#p3470.

Byłem na ostatnim i szczerze polecam!!
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

W ten weekend to jest DMP

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

A co tam DMP. Kto by na to jeździł. :D
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

@mnp21 jest jakaślista zapisanych tam? Ile osób ma być?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Nikogo nie będzie, max 6-8 osób :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

No to nieistotne w takim razie, myślałem, że chociaż trochę głód battla zaspokoję skoro na DMP jechać nie mogę, ale taki kawał na 6-os lokala nie chce mi się tłuc;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Heretic pisze:A co tam DMP. Kto by na to jeździł. :D
Jacyś chamscy PG, zero klimatu i penisy skillem mierzą
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

mnp21 pisze:Przypomnę tak na boku że w tym tygodniu Turniej na 1600 punktów odbywa się u konkurencji http://forum.vanaheim.pl/viewtopic.php? ... 3470#p3470.

Byłem na ostatnim i szczerze polecam!!
To nie jest konkurencja tylko najlepszy sklep w Krakowie do którego zawsze możesz przyjść i zawsze masz z kim zagrać :). Może nie rozdają tyle kasy co Impek ale wciąż trwają i mają się coraz lepiej:). Granie TYLKO EURO przez organizatorów z Legionu (zwłaszcza jednego:) ) doprowadziło do tego że właścieciel V nie jest zainteresowany choćby wrzuceniem linka na BP. A ludzie i tak przychodzą na te turnieje i są nowe twarze. Legion miał wspierać batlla w Krakowie -tymczasem wspiera....swoje potrzeby grania non stop Euro. Jak Wam to mówię prywatnie to nie dociera - napiszę publicznie - może Was to obudzi i zajmiecie się tym co macie w statucie w końcu...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

... i jest w tym sporo prawdy. Acz dyskusję sklepów wiadomo są subiektywne, dlatego Piotrze nie ma sensu się nad tym rozwodzić, dzielić, mnożyć, czy sumować. Publicznie też czasem pewnych rzeczy nie wyciągać ;).
xYz

ODPOWIEDZ