16.08.2014 - 5xEURO Pre-DMP w MDK Kraków
Re: 16.08.2014 - 5xEURO Pre-DMP w MDK Kraków
Marek - Ja go jakimś cudem przygarnąłem .. mam w plecaku 2 - jeden z nich faktycznie jest twój 

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
E tam, Solo przyfarcił i wałował bo nie miał rozpy ani podręcznika, Młody Kocoń jak na swój niewinny wygląd był dość agresywny bo czuł już zbliżającą się maskę, a Butan tak się bał że remis wyciągnałemDibo pisze: Kosmo przekonał się że Bestie nie od parady sa najsłabszą armia battla.

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Przypomnę tak na boku że w tym tygodniu Turniej na 1600 punktów odbywa się u konkurencji http://forum.vanaheim.pl/viewtopic.php? ... 3470#p3470.
Byłem na ostatnim i szczerze polecam!!
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
A co tam DMP. Kto by na to jeździł. 

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
@mnp21 jest jakaślista zapisanych tam? Ile osób ma być?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
No to nieistotne w takim razie, myślałem, że chociaż trochę głód battla zaspokoję skoro na DMP jechać nie mogę, ale taki kawał na 6-os lokala nie chce mi się tłuc;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jacyś chamscy PG, zero klimatu i penisy skillem mierząHeretic pisze:A co tam DMP. Kto by na to jeździł.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To nie jest konkurencja tylko najlepszy sklep w Krakowie do którego zawsze możesz przyjść i zawsze masz z kim zagraćmnp21 pisze:Przypomnę tak na boku że w tym tygodniu Turniej na 1600 punktów odbywa się u konkurencji http://forum.vanaheim.pl/viewtopic.php? ... 3470#p3470.

... i jest w tym sporo prawdy. Acz dyskusję sklepów wiadomo są subiektywne, dlatego Piotrze nie ma sensu się nad tym rozwodzić, dzielić, mnożyć, czy sumować. Publicznie też czasem pewnych rzeczy nie wyciągać
.

xYz