DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
Kalafior skąd ta agresja? Wolałem się upewnić i tyle. Chyba nie sądzisz, że szukam/potrzebuję manewrów?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Potrzebuję 8 Wayów, 4 glade guardów, 2 wild riderów i 2 waystalkerów (albo cokolwiek co za nich mogłoby robić, różowy gladeguard też spoko ). Jak ktoś ma cokolwiek z powyższych to proszę o pm. Pozdro.
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Siemka, może nie w temacie, ale nie znalazłem żadnego lepszego, pożyczy ktoś rydwan chaosu?
Salamander Leslau
Ogarniamy jakies hotele, ale nie pekaj, co bedzie do wypicia, wypijemy, misiaczku :*Cosmo pisze:Ojtam ojtam, juz nie pije tyle co kiedys. Powinienem dostac jakis handicap moze z tej okazji?
BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
My będziemy na miejscu a czy będziemy spali, to zobaczymyCosmo pisze:Ojtam ojtam, juz nie pije tyle co kiedys. Powinienem dostac jakis handicap moze z tej okazji?
BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?
Front na sali.Cosmo pisze:Ojtam ojtam, juz nie pije tyle co kiedys. Powinienem dostac jakis handicap moze z tej okazji?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To nie agresja, to irytacja I nie nakierowana, a ogólnaDymitr pisze:Kalafior skąd ta agresja? Wolałem się upewnić i tyle. Chyba nie sądzisz, że szukam/potrzebuję manewrów?
BTW Poszukuję jeszcze 3 kroxigorów dla Niemców, ponoć płatne w niemieckich trunkach!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Moge zabrac 3 kroxy.
Haha natknąłem się dziś na to zdjęcie i przypomniało mi się jak kiedyś spałeś na działce u Sola. Wyglądało to idealnie tak jak poniżej Pewnie niewielu to jeszcze pamięta Powodzenia na DMP, mnie nie będzie niestety, a jakiś Kosmo musi być w topieCosmo pisze:BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Potrzebny czarnuch na dziku.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!