Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
nie wyzywaj kotów, bo Szef Wszystkich Szefów na BP też je lubi
A koty się nie " pchają". One po prostu uważają, że mają pierwszeństwo. Nie jest ważne, czy istotnie je mają. Po prostu mają mieć. I Ty MUSISZ o tym pamiętać!
A koty się nie " pchają". One po prostu uważają, że mają pierwszeństwo. Nie jest ważne, czy istotnie je mają. Po prostu mają mieć. I Ty MUSISZ o tym pamiętać!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
zrób selfie przy tej okazji: to będzie mega rozweselacz na ponure, jesienne wieczory: Sławol lejący gorzkie łzy na środku ulicy
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Się nie śmiej, bo już wiele razy widziałem na pasie włochate kępki. Nie wszystkie mają tyle szczęścia. A ostatnio ruda mi kicnęła w poprzek. Znaczy się ta, wiewióra.
Ale znów gadam o kotach, a tu temat o nickach jest. Wybaczcie
Ale znów gadam o kotach, a tu temat o nickach jest. Wybaczcie
bo wiesz... One po prostu odpoczywają ( i tutaj,jeśli otwierasz usta, żeby oponować, to ja zatykam uszy i zaczynam głośno śpiewać, bo nie chcę słuchać innego wyjaśnienia tych futerek na jezdni! )
hej hej. Prosiłbym o zmianę nicka z obecnego Bojek na Bojek(Bojo)
Bojo to moje stare konto, na które już dawno nie zaglądałem i nie pamiętam hasła, a poza tym na tym koncie teraz funkcjonuje. Jestem w środowisku nazywany i Bojek i Bojo. Dlatego chcę aby obie ksywki były w nicku.
dziękuję
Bojo to moje stare konto, na które już dawno nie zaglądałem i nie pamiętam hasła, a poza tym na tym koncie teraz funkcjonuje. Jestem w środowisku nazywany i Bojek i Bojo. Dlatego chcę aby obie ksywki były w nicku.
dziękuję
-
- Pseudoklimaciarz
- Kontakt:
Poproszę o poprawienie literówki w moim nicku- poprawny brzmi Semantykibólu (połączenie semantyki i bólu).
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Proszę o zmianę nicka na Hunter. Jeśli będzie zajęta to hunter1 lub z jakąś inną cyfrą. Z góry dzięki
Nie bylo zajete, prosze
Jakby można było sprawdzić czy wolny jest nick "Święty". Jeśli tak to bym poprosił o zmianę
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Dało się Proszę Cię bardzo!
Dzięki wielkie
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Wchodze w temat i pierwsze co pomyslalem " o Groszek pomogl jakiemus uzytkownikowi zmienic nick, jak milo" , no ale jednak sie mylilem.
Prosze, zmienione.
Prosze, zmienione.