Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
pochwale sie. Zrobilem wszystkie heroici
Najs mi dwa ostatnie skrzydła nie idą ale to widać moja wina i braku sensownego decku priesta ;<
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Mi zostaly 2 skrzydla, ale nie podchodzilem do nich jeszcze na razie.
Generalnie najmniej grywalny priest na heroici jest najlepszy.
Btw. te wyzwanie paladyna jest imho totalnie najtrudniejsze, z 10 razy podchodzilem. Ktos odkryl na to jakas zlota taktyke?
Generalnie najmniej grywalny priest na heroici jest najlepszy.
Btw. te wyzwanie paladyna jest imho totalnie najtrudniejsze, z 10 razy podchodzilem. Ktos odkryl na to jakas zlota taktyke?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zastanawiam sie czy rushowac mu ten armor czy odczekac do tej 6-7 tury kiedy bede mial przewage na stole i dopiero wtedy.
Spoko jest, aczkolwiek mocno niezbalansowany. Sila niektorych kart jest masakrycznie duza.
Bardzo fajny, szczególnie nowe klasy i więcej synergii, a więc zachęta do tworzenia tematycznych decków. Mam nadzieję, że blizz pójdzie tą drogą.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ziemko pisze:Spoko jest, aczkolwiek mocno niezbalansowany. Sila niektorych kart jest masakrycznie duza.
Które?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ja na razie z dosyć małą pulą kart (kiepsko paczki poszły) w prawie każdej talii mam medibota i zazwyczaj do tego rocombobulatora (zmienia miniona na innego o tym sam koszcie). W tej parze nieźle działają, bo ten leczący połowę swojego kosztu ma w tym leczeniu schowaną, więc często z 3/3 zmienia się w 4/6 albo nawet lepiej. Poza tym najmocniejsze teraz decki to po prostu spam mechów, ale ja jeszcze nigdy żadnego aggro decka nie grałem i nie mam zamiaru, więc kombinuję co innego. No i oczywiście mistrzowski unstable portal u maga. Mi tam częściej legendary wyskakują niż cokolwiek innego .
- swieta_barbara
- habydysz
Dla mnie kozacki jest snajper u huntera. Do decku na pułapkach i pyro jak znalazł.
No i wpadła mi Godzilla w weekend, ale zbiera jeszcze większe aggro niż Mufasa, więc ostatecznie ją wyjebałem. Ofca jest świetna.
IMO w Naxxamas były mocniejsze gięcia.
No i wpadła mi Godzilla w weekend, ale zbiera jeszcze większe aggro niż Mufasa, więc ostatecznie ją wyjebałem. Ofca jest świetna.
Truswieta_barbara pisze:Dla mnie kozacki jest snajper u huntera. Do decku na pułapkach i pyro jak znalazł.
Snajper u huntarda nie zagości nie ma miejsca są mocniejsze rzeczy .
Handlock z bumbulatorem jest teraz słodziachny ot takie leczenie wielkoludów za całe 2 many
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
bumbulator + Force Tank MAX = profit
Zresztą, obczajcie sobie sami
http://www.icy-veins.com/hearthstone/ne ... a-and-more
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:bumbulator + Force Tank MAX = profit
oż dobre
@Piotr
kilka 12 średnio koło 5/6 tak aby arenka się spłacała z profitem
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czy za osiągnięcie 500 zwycięstw daną postacia w trybie rankingowym zmienia się tylko wizerunek postaci, czy też są z tego jakieś konkretniejsze korzyści (kasa jakaś czy cuś)?