KULTOWO DRUŻYNOWO III - 17.11.2007

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

To nie możecie się razem spyknąć?:-> (Marcus i Rafał)

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

17 jest mecz Polski z Belgią. O jaką stawkę jest to spotkanie chyba nie muszę mówić. Mecz będzie albo o 18 albo o 20 (jeszcze nie wiadomo, to od TVP zależy). Ale jeśli będzie o 18 da radę rozpocząć i jednocześnie zakończyć turniej trochę wcześniej ?

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Karol J pisze:17 jest mecz Polski z Belgią. O jaką stawkę jest to spotkanie chyba nie muszę mówić. Mecz będzie albo o 18 albo o 20 (jeszcze nie wiadomo, to od TVP zależy). Ale jeśli będzie o 18 da radę rozpocząć i jednocześnie zakończyć turniej trochę wcześniej ?

Karol, nagraj sobie na wideo.
Sorry, ale nie chcialbym wstawac w sobote o 6 rano, zebys Ty mogl obejrzec sobie mecz. Albo rybka, albo pipka. Nie rob atmosfery niepotrzebnego pospiechu, bo to nie sluzy imprezie.
Jestem przeciwny przesunieciom w planie dnia. Bylbym wrecz za wydluzeniem czasu turnieju, zeby wszystko mozna bylo zagrac na spokojnie.
Obrazek

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

marcus_cheater pisze:Drobne ogłoszenie!
Poszukuję kogoś do mojego teamu, bo niestety kolega nie da rady zagrać... Ja gram Dwarfami, brat gra Bretonnią. Jak ktoś chciałby zagrać a nie ma drużyny to chętnie przyjmiemy?... 8) Można się zgłaszać...
P.S. Nie gramy na jakimś super-hiper poziomie, więc się nie należy nastawiać na wygraną, ale na przyjemność z gry, bo na tym nam najbardziej zależy...
Moje gg: 1798697

Karol J
Chuck Norris

Bless po pierwsze nie ma sensu od razu reagować tak ofensywnie.
Po drugie chodziło mi o przesunięcie imprezy o ok pół godziny (czyli turniej rozpoczynałby się o 9) w przypadku gdyby mecz byłby jednak o 18 (w co raczej wątpię), więc to nie jest jakaś wielka róźnica.
Po trzecie ja tylko pytam więc chyba to nie jest coś złego.
Po czwarte to nagrywanie takiego meczu uważam za zbrodnie :) Coś takiego trzeba obejżeć na żywo ;)

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

na żywo tego nie obejrzysz:P

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

nie przewidujemy zadnych przesuniec ze wzgledu na mecz.
harmonogram jest dobry - 2,5h na gre + dobieranie powinno wystarczyc.. szczegolnie ze format jest dosc ograny i nikt nie powinien przedluzac :)

pozdrawiam
Obrazek

Pedros
Oszukista

Post autor: Pedros »

Dopiszcie do listy zgloszonych Pedrosa (WE albo TK), Offspringmena (De) i Nehana (Chdecja) Czyli Koszmarne Plewy :P

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

No to znowu Karol sie bedzie zawijal w polowie 3ej bitwy 8)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Karol J
Chuck Norris

W jakiej połowie. Ostatnio całą rozegrałem (choć Linux twierdził, że było to 5 tur :) ). Jak mecz będzie o 20 to da radę spokojnie ;)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

jak ktos ma zamiar zwijac sie w polowie 3 bitwy to niech pamieta o wzieciu swojego stolu :D
Obrazek

Boberr
Chuck Norris

Post autor: Boberr »

Jesli trzeba pomoc nosic blaty lub cos w tym guscie to ja moge pomoc. Łukasz Bober

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Gramy jak rozumiem na machpointy - od ilu jest wygrana\zwycięstwo jednego bitwy jak drużyna.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Dalmar pisze:Gramy jak rozumiem na machpointy - od ilu jest wygrana\zwycięstwo jednego bitwy jak drużyna.
nie ma machpoitów.. o miejscu decyduje jedynie suma duzych punktów druzny :)

turniej ma byc prosty i banalny do bolu, IMO nie ma co komplikowac systemu punktowania - to tylko lokal, tylko 3 bitwy,a pukty sa tylko za gre (i noszenie stołow ;-) )
Obrazek

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Widzę, że mój pomysł z +10 za blat już się przyjął - to dobrze, chociaż jeszcze nie widziałem na własne oczy jak on działa. ;)

Na mecz oczywiście trzeba zdążyć, pomysł żeby nagrać na video tak mnie rozbawił, naprawdę Bless chyba nie pisałeś tego na serio albo zapomniałeś, że chodzi o ten najważniejszy od jakiegoś czasu mecz z Belgią, historyczny bym powiedział, o tym być może będzie się wnukom opowiadać. :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

pingus pisze:Widzę, że mój pomysł z +10 za blat już się przyjął - to dobrze, chociaż jeszcze nie widziałem na własne oczy jak on działa. ;)
Było tak, że osoby które pomagają dostają piwo, żadnych +10 nie było. IMO piwo skuteczniej nakłoni ludzi do pomocy. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Kielon pisze:
pingus pisze:Widzę, że mój pomysł z +10 za blat już się przyjął - to dobrze, chociaż jeszcze nie widziałem na własne oczy jak on działa. ;)
Było tak, że osoby które pomagają dostają piwo, żadnych +10 nie było. IMO piwo skuteczniej nakłoni ludzi do pomocy. ;)
Kielon, ja wiem ze Ty za piwo jestes w stanie zrobic duzo ;-)

+ 10 pkt - dla mnie to pomysł tymczasowy - na jeden, dwa turnieje.. potem powinno wrocic wszystko do normalnosc (czyli organizatorzy nosza, a gracze placa i graja ;-) )
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

pingus pisze: Na mecz oczywiście trzeba zdążyć, pomysł żeby nagrać na video tak mnie rozbawił, naprawdę Bless chyba nie pisałeś tego na serio albo zapomniałeś, że chodzi o ten najważniejszy...
Nie moglem zapomniec czegos, o czym nie wiedzialem. ;)
Moze dlatego, ze pilka nozna mnie wlasciwie nie interesuje... :-s
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Bless b.dobre podejście :) również od dziecka je uskuteczniam

kanti
Mudżahedin

Post autor: kanti »

Popieram podejście blesa zresztą czym tu się podniecać i tak złoją nam dupę więc lepiej tego wogule nie oglądać

ODPOWIEDZ