+1Laik pisze:Z tymi -100 pkt dla VC to tak na serio?
Warszawa 6.09 Marsz Bazyliszków single 1500 4 bitwy
Re: Warszawa 6.09 Marsz Bazyliszków single 1500 4 bitwy
Nam na testach wyszło, że na małe punkty VC były niesamowicie mocne. Nie wiem, czy na 1500 nadal takie będą. Ale VC swego czasu najczęściej wygrywały we Wrocku robiąc jakieś chore wyniki a i w Poznaniu radziły sobie istotnie lepiej niż ci sami gracze na duże punkty. Dodatkowo miały niesamowicie dużo sztuczek, którymi obchodziły wiele limitów.Laik pisze:Z tymi -100 pkt dla VC to tak na serio? :)
Zmieniamy rpzedziały, tak samo jak na ETCLipti pisze:00 dla SK...? No kiepska armia to to nie jest, ale nałożyć na nią takie same ograniczenia jak na DoCh to trzeba mieć fantazję...
Format był robione na 1200pkt, na te punkty armie te się wybijały. Rozpiska na małe punkty z czołgiem i demigryfami była po prostu za mocna, można było dać -100pkt i grać dalej i mieć wszystkie armie takie same, albo dać bana na to połączenie i widzieć trochę różnorodności. To samo w ograchMarian pisze:czemu imperium i ogry tak mocno obcięte, to teraz najlepsze armie?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
godzinna przerwa obiadowa? trochę długo.wiem ze na dmp ludzie narzekali na krotka przerwe ale chyba nie ma problemu zamowic pizze do szkoły i grac jedzac oszczedzajac tym samym czas
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Czy skirmisch skinkow z plujkami to inny oddzial niz skirmisch skinkow z javelinami?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kurcze, to troche zmienia koncepcje mojej armi....czy heros latajacy wchodzi w limit latajacych oddzialow? Skoro lord moze byc max l1 to czy heros moze miec 3 poziomy?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
bohaterowie imienni dopuszczeni?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki