Początkujący generał
Moderator: Hoax
Początkujący generał
Witam.Jestem nowy na forum , i tak naprawdę w młotku . Ale muszę stwierdzić że nie lubię grac ogrami. WE mnie zmiażdżyły tymi swoimi łukami i driadami Bardzo spodobały mi skaveni i ich możliwości taktyczne , magia i machiny . Będę je zbierał. Ale teraz jak zacząć? Batalion ? Boxy ? co potem? proszę o odpowiedź .
Ostatnio zmieniony 26 lis 2007, o 17:48 przez Janiszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chcesz grać standarsem to batalion nie jest najgorszy. MA tylko jeden minus- ogry. Zawsze można je wykożystać jako fillery( wypełniacz klocka, robi za czterech szczura). Przede wszystkim musisz miec clanraty zw względu na mainstey unit. Kolejnomożesz kupić sobie slavy, ratling, eletryka, latarkę. Po kilku bitwach poczujesz co jest ci jeszcze potrzebne. Ja na przykład lubię grać na plague monkach i plague pireście.
Peace
Peace
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
myślę, że Batalion to dobry start. nawet teraz jest jeden nowy na allegro, za bodaj 170zł (póki co), co jest bardzo korzystną ofertą.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
lol_SkaVen_ pisze:O co chodzi standarsem?Motyl pisze:Jeżeli chcesz grać standarsem to batalion nie jest najgorszy.
Peace
zwykła literówka - miało być "standardem", czyli najpopularniejszymi wersjami rozpiski.
Każdemu zdaży się literówka, zwłaszcza dysgrafikowi. Tak nie ćwiczę tego...
Co do tematu o jeżeli na allegro masz taką okazję to staraj sie jej nie przegapić.
Co do tematu o jeżeli na allegro masz taką okazję to staraj sie jej nie przegapić.
No po prostu tych "skavenów" po mnie się namnożyło chodzi mi o ksywkę
Jest jeden niepowtarzalny Skaven z Legionu Kraków i tak pozostanie
A tak żeby oftopu nie było to ja bym ci polecał batalion jak najbardziej, za sene dwóch i pół boxa dostajesz 4 więc przeżyjesz te rat ogry, które tak jak wyzej napisali będą służyć jako wypełnienie i zastapią 8 szczurów czyli prawie pół boxa a wiec polecam
Jest jeden niepowtarzalny Skaven z Legionu Kraków i tak pozostanie
A tak żeby oftopu nie było to ja bym ci polecał batalion jak najbardziej, za sene dwóch i pół boxa dostajesz 4 więc przeżyjesz te rat ogry, które tak jak wyzej napisali będą służyć jako wypełnienie i zastapią 8 szczurów czyli prawie pół boxa a wiec polecam
Szczurzy standard jest to optymalna, najbardziej rzeźnicza i powergamerska rozpiska, patrz mój post powyżej.
@Skaven
Każdy chce być fajny xD
@Skaven
Każdy chce być fajny xD
Kalny dotyczą fluffu (klimatu). Ponadto są do każdego z nich specjalne army listy na końcu podręcznika. Nie umiem tego inaczej wyjaśnić
wszystko brak zalet, same wady, i duzo lepsze alternatywy w specialuJasif pisze:mam pytanie takie, czemu odradzacie uzywanie ratogrow? co jest z nimi nie tak?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
1.Czy dobrym pomysłem jest kupić na początek batalion skavenów?
http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
2. Pewnie nie opłaca sie kupić tarcz niewolnikom?
http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
2. Pewnie nie opłaca sie kupić tarcz niewolnikom?