DIPPING - TESTOWANIE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
do ong dobry jest sadolin orzech wloski.
i sprawdz date waznosci poprostu
ale poprobuj z rozcienczaniem benzyna moze i z ta bedzie ok
i sprawdz date waznosci poprostu

Proponuję zmyć bo efekt jeś bardzo bardzo średni. Bejcę np. Sadolin, uniwersalnym kolorkiem jest orzech włoski.
Ok, ja mam właśnie Sadolinu bejcę tą
A jak ma ta puszka wyglądać dokładnie? Bo są różne Sadolinu, niebieskie, zielone, Sadolin Classic, Sadolin Extra..
I ile ona kosztuje? Bo ta moja 25zł w Castoramie była, to wolałbym jakąś mniejszą teraz bo znowu coś nie wyjdzie i będzie kiepsko

A jak ma ta puszka wyglądać dokładnie? Bo są różne Sadolinu, niebieskie, zielone, Sadolin Classic, Sadolin Extra..
I ile ona kosztuje? Bo ta moja 25zł w Castoramie była, to wolałbym jakąś mniejszą teraz bo znowu coś nie wyjdzie i będzie kiepsko

Ja mam Sadolin Extra Orzech Włoski. Zapłaxiłe 32 zł bodajże za puchę 0.75L. Wybrałem właśne tą wele sugestii innych w tym temacie. Jeżeli po tej bejcy też będziek iepsko to juz sam nie wiem....
Piotr3K, a wstrząchnąłeś puszką przed otwarciem? Bo figurki wyglądają jakby były maczane albo w baardzo rozcieńczonej bejcy, albo w tej warstwie co się na wierzchu robi jak puszka długo stoi. Polecam przeczytać pierwszą stronę tego tematu, naprawdę wiele rzeczy wyjaśnia.
Zdaje mi się że wstrząsnąłem.. a już na pewno wymieszałem jakimś kijkiem.Nordri pisze:Piotr3K, a wstrząchnąłeś puszką przed otwarciem? Bo figurki wyglądają jakby były maczane albo w baardzo rozcieńczonej bejcy, albo w tej warstwie co się na wierzchu robi jak puszka długo stoi. Polecam przeczytać pierwszą stronę tego tematu, naprawdę wiele rzeczy wyjaśnia.
Czytałem pierwszą stronę, i to nie raz

Jak kupie nową bejce to spróbuje jeszcze raz, albo tak dla pewności będe mocno trząsł tą i sprawdze czy to coś da.
mozliwe jest.
podgrzej do pokojowej i sprobuj; ale nie wydaje mi sie
podgrzej do pokojowej i sprobuj; ale nie wydaje mi sie
Tak skumalem te Twoje tworyPiotr3K pisze:A to może być takie rozcieńczone przez to że trzymam to na balkonie i jest tam zimno?
Może od zimna się takie zrobiło? Czy to raczej niemożliwe?

Niech bejca będzie z wami

Ja też właśnie używam tegoSzmajson pisze:Tak skumalem te Twoje tworyPiotr3K pisze:A to może być takie rozcieńczone przez to że trzymam to na balkonie i jest tam zimno?
Może od zimna się takie zrobiło? Czy to raczej niemożliwe?to podobny efekt miałem kiedy uzyłem Sadolinu jasny dąb.

Ok, to spróbuję go ogrzać i wtedy trząść nim na maxa, może to pomoże.
Spróbuj z tymi Duluxami co ja kupiłem. Mieszkasz w Gdańsku, marketów budowlanych tam na pewno dostatek 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
czy ja wiem.
u nas na polce w castoramie pelno sredniego; kwestia to poszukac dobrze chyba.
sam mam puszke nie otwarta nawet jeszcze (;
u nas na polce w castoramie pelno sredniego; kwestia to poszukac dobrze chyba.
sam mam puszke nie otwarta nawet jeszcze (;
Z drobnymi wyjątkami. http://armypainter.fanatic.dk/ - "Crusaders of Light" pdf.Szaman pisze:nie do konca... generalnie odradzam jasne bejce.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny