Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Bretonnian
Falubaz

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Post autor: Bretonnian »

Już widzę te miliony proxów/figsów na granicy dopuszczenia mających robić za unity tk/vc :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

najprostszy comp to "musisz miec modele ktore chcesz przyzwac. Sa one oceniane RAZEM z reszta Twojej armii"

Czyli jak bierzesz smieci do wskrzeszania to jeszcze Ci cisnie hobbystykedo okraglego 0 :D

choc jak akurat mam terrora wzialbym gdybym grął :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Miejmy nadzieję, że battle nie pójdzie w tym kierunku co ten book.

Pewnie Solo tego nie dopuści, bo chyba jednak nie powinien. Ale trochę szkoda i tak :wink:

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Nawet majac tylki figurki te co zwykle i tak nie warto byłoby grać na zwykłych vc czy tk, choćby przez to że UL się nie sypie po śmierci gienia i można maszerowac w 12" od generała. Nie trzeba używać nowego lora ani modeli, to już spory dopał...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

wyjdzie 20 wiec dzien przed turniejem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Zasady wyszły dzisiaj.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

oficjalnie? A nie ma miec jakiejś premiery ten book ?

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Wg strony GW jest w New Releases już, czyli premiera dzisiaj.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

to ile tam jest w regulaminie - 2 tygdonie czy miesiac po wydaniu ?

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

co najmniej 2 tygodnie

QQrydza
Prawie jak Ziemko

no to gramy! Nagash na stół!

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Piszę zeby nie było, przed dopuszczeniem/nieodpuszczeniem zasad:

Figurki w które zamienia sie mag/wskrzesza nie mogą odbiegać od minimum Silesiana

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Adam, ale to nie jest army book a jakieś pierdy kampanijne. Daj podjąć decyzje odpowiednim człowiekom
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

Jeśli dopuszczony zostanie Undead Legion, to każda armia będzie mogła skorzystać z 50% na Lordów i tego Lore of Undeath, skoro to update dla kompozycji armii? ;)
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Ja rozumiem, że jak dopuścicie Legion to aby grać nagashem trzeba będzie mieć aktualny model?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

ślivek
Kretozord

Post autor: ślivek »

Do tego pomalowanym ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

W takim stanie to Solo przeczeka jeszcze tydzień i powie że za późno na decyzję bo nie zmieni regu na niecałe 2 tygodnie przed :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

idealny organizator :D

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Tak jakby Vc nie były gięte na Open to dajmy im jeszcze to czego nie mają, w mozliwosci dobioru TK:P
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Post autor: Hoops »

Nie ukrywam, ale wolałbym wiedzieć czy mogę dopuścić UL na naszym lokalu Pre Un-Limited jakoś w tym tygodniu co by Gąska wiedział na czym może ewentualnie zagrać :D
Obrazek

ODPOWIEDZ