Miejsca na LL - dyskusja

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Miejsca na LL - dyskusja

Post autor: Laik »

Mam pytanie do kolegów z Gorzowa Wielkopolskiego.

Kim jest Shira i czym jest Przystań Gier?

Pytam w świetle zawieruchy którą mieliśmy końcem ubiegłego roku i ducha zmian które wprowadziliśmy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Zanim dodałem tę osobe, również o to zapytałem. Jest to klub działający przy sklepie Przystań Gier, który przyjął ich nazwę. (taką dostałem odpowiedź)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Laik pisze: Kim jest Shira i czym jest Przystań Gier?
Bardzo odważne pytanie Laik. Mi po czymś takim Krzysiek W juz by pisał na czerwono, ze zdałem pytanie w agresywny sposób i nie będzie taryfy ulgowej. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie darujemy sobie w nowym sezonie takich uszczypliwości?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Co Ty mówisz, ja uważam, ze to bardzo dobrze, ze Laik się zapytał o to. To, że zadał pytanie w sposób prowokacyjny to inna sprawa, która mi na szczęście w ogóle nie przeszkadza.
Trzeba pilnować takich rzeczy, na które zwrócił uwagę Laik, jesli kogoś nie znamy to pytamy, to nie boli.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Kalesoner pisze:Co Ty mówisz, ja uważam, ze to bardzo dobrze, ze Laik się zapytał o to. To, że zadał pytanie w sposób prowokacyjny to inna sprawa, która mi na szczęście w ogóle nie przeszkadza.
Trzeba pilnować takich rzeczy, na które zwrócił uwagę Laik, jesli kogoś nie znamy to pytamy, to nie boli.
uszczypliwe było to co napisałeś poza meritum swojego postu. Tyle.

Shira
Warzywo

Post autor: Shira »

Cześć, nazywam się Ewa Loba i jestem właścicielką Przystani Gier - połączenia sklepu i klubu. Istniejemy już ponad dwa lata i organizujemy sporo turniejów i lig w różne systemy. Między innymi w WFB. Stąd też moje zainteresowanie miejscem na LL. Zapraszamy na nasze forum:
www.przystangier.pl/forum

oraz profil na FB:
https://www.facebook.com/pages/Przysta% ... ts&fref=ts

Pozdrawiam

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Polecam użyć googli, to naprawdę nie boli. Jak masz wątpliwości, napisz najpierw pmkę, ta atmosfera inkwizycyjna, która tu panuje totalnie niczemu nie służy. Jest to jeden z głupszych sposobów uzyskiwania takich informacji.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Używając googli widzę 3 turnieje zorganizowane w 7 ostatnich tygodni tego roku (w tym 1 nocny), w których 80+% uczestników to członkowie RS. Nie widzę żadnego gracza z klubu „Przystań Gier”.
Wcześniej sklep Przystań Gier nie zorganizował żadnego turnieju ligowego pod swoim szyldem.

Najważniejsze pytanie to czy stoją za tym sklepem jacyś gracze którzy nie są członkami Rogatego Szczura.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Ale nie rozumiem, w czym jest problem, to w Gorzowie jak się ludzie znają to muszą być w jednym klubie, a gdzie indziej można w jednej miejscówce robić na zmianę lokale pod różnymi szyldami z tą samą pulą graczy? Ważne by jak wygrają DMP nie wzięli pucharu, na tym przecież polega cały duch zmian?

Tak się składa, że byliśmy z Furionem na jednym z tych turniejów, i jak na skok na ligę to liczba graczy była imponująca, mają rozmach. Co więcej chciałbym mieć w Poznaniu co miesiąc taki skok, bo większe turnieje lokalne są spoko, tym bardziej parówki lepszy z gorszym by podszkolić młodych.

Nie wyrzucą przecież gości z Rogatego Szczura tylko dlatego by kilku frustratom poprawić humor przez lepszy % członków klubu w całkowitej liczbie graczy. Ośrodki nie grające o wygraną na DMP mają duży dystans do łatek i nie kumają co jest złego w byciu w dwóch klubach na raz.

pozdrawiam i życzę mniej paranoi w nowym roku
kudłaty

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Bardzo fajnie że turnieje się odbywają,
Sedno jest takie że mówimy o tym żeby za głosami na LL stał klub, jako grupa graczy – bez tego może od razu przyznajmy miejsca każdemu Bardowi i innemu sklepowi w każdym mieście.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

kudłaty pisze:Ale nie rozumiem, w czym jest problem, to w Gorzowie jak się ludzie znają to muszą być w jednym klubie,
+1, wszyscy gracze z gorzowa to nie RS.
w lidze są już gracze z PG, tylko nie maja dopisanego żadnego klubu. Shira zapoda niebawem liste i podrzuci do modyfikacji w rankingu.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

hej, wrzucam tutaj, bo nie wiem gdzie indziej

bardzo proszę modów o wrzucenie przegłosowanych zmian do regulaminu, bo kluby nie wiedzą na jakich warunkach dostają się na LL na przyszły sezon
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Dziś to ogarnę
Wisła Kraków.

Kalesoner
Szczur Królów

up