Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Re: Diablo III
W ogóle ktoś z was będzie robił postać sezonową?:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Ja planuję w końcu Crusa zrobić, to pójdzie na pierwszy sezon.
Lest we forget:
Nie wiem czy będzie chciało mi się w to bawić Może DH dla spróbowania tych sezonów ale bez nacisku
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
http://www.diablofans.com/news/48184-2- ... -1-roundup - jutro patch.
Lest we forget:
https://www.youtube.com/watch?v=wyYT-rb ... JjwVbGINTh
Nie słucham generalnie rapu ale kawałek o DH mi się podoba
Nie słucham generalnie rapu ale kawałek o DH mi się podoba
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Są jacyś chętni do wspólnych wypraw na greater rifty? Ja obecnie siedzę barbem na 30 poziomie szczelin, jak coś to pm.
Mimo, ze nie gralem chyba z 4 miechy to wczoraj odpalilem i zamiast grzecznie isc o 12 spac, bo do pracy na 8, to przesiedzialem do 2. Generalnie - glebokie dropia jak ja pierdziele Po 2 zwyklych i 2 glebokich riftach zmienilem pancerz, amulet, tarcze, karwasze, ring. Te klejnoty do bizuterii sa turbo OP. Az czekam kiedy skoncze prace, zeby dalej cisnac
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Też wszedłem z ciekawości. Głebokie rifty dropią, ze mnie raczej amator - jestem w 15 rifcie i tak kończę na styk, wiec chyba mam kiepską postać. Ale przy moim graniu wystarczy . Klejnoty wyglądają na OP faktycznie... Ale tak to już jest. Wychodzi coś nowego i żeby dalej jechać trza ciągnąć nowości, bo postacie rosną w siłę...
Zmiany mi sie podobaja,bo znudzilo mi sie D3, a teraz z checia powroce. To samo podoba mi sie pomysl na sezonowe psotacie, ktore po sezonie nie gina. Czy wiadomo jak dlugo ma trwac jeden sezon?
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Ja kończę GR na 25 - nie wyrabiam czasowo, ale to może kwestia tego że nie gram na Raekorze jak 99% barbów z GR 30+. Przesiadłem się obecnie z EQ (bo ile można być harcującym gumisiem) na IK/WW.
Ogólnie zmiany są na plus, też wróciłem po paromiesięcznej przerwie do grania. Szkoda tylko, że:
1. zagęszczenie GR czasami pozostawia wiele do życzenia, mimo że gracze wskazywali to Blizzardowi jako problem na PTR
2. pierwszy sezon zakończył się de facto w parę godzin po rozpoczęciu przez dostęp do trybu przygodowego
Ogólnie zmiany są na plus, też wróciłem po paromiesięcznej przerwie do grania. Szkoda tylko, że:
1. zagęszczenie GR czasami pozostawia wiele do życzenia, mimo że gracze wskazywali to Blizzardowi jako problem na PTR
2. pierwszy sezon zakończył się de facto w parę godzin po rozpoczęciu przez dostęp do trybu przygodowego
Lest we forget:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja to w ogóle gram szamanem ...
Czy klejnoty już wprawione w np. pierścień można dalej ulepszać?
Tez sie zastnawiam nad tym. Troche glupio by bylo gdyby nie mozna bylo.smiejagreg pisze:Ja to w ogóle gram szamanem ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na razie wsadziłem klejnot w amulet. Jak mi się jeszcze będzie trochę chciało pograć dzisiaj, to się przekonam ...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Ja muszę się wziąć za craft Hellfire Amu. Dodatkowa pasywka by się przydała.
A z tych nowych legendarnych klejnotów najbardziej mi się podoba ten, który daje bonus przeciw elitom. Pięknie się łączy z setem Aughilda oraz SoJem.
A z tych nowych legendarnych klejnotów najbardziej mi się podoba ten, który daje bonus przeciw elitom. Pięknie się łączy z setem Aughilda oraz SoJem.
Lest we forget:
Ja wsadzilem na poczatku ten co po zabiciu elity daje 20% wiekszy dmg na 30 sec (co przy takiej ilosci elit sprawia ze te 20% jest przez caly czas).
Natomiast teraz dorwalem ten co pioruami wali, a ze moj monk jest na lightingi zrobiony z piorunianem to dziala to calkiem spoko
Natomiast teraz dorwalem ten co pioruami wali, a ze moj monk jest na lightingi zrobiony z piorunianem to dziala to calkiem spoko
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
To jest drugi jaki będę robił, bo też gram pod blitze z Piorunianem. Dobrze by było jakby jeszcze wypadł Gniew Burzy albo chociaż Syn OdynaZiemko pisze:Ja wsadzilem na poczatku ten co po zabiciu elity daje 20% wiekszy dmg na 30 sec (co przy takiej ilosci elit sprawia ze te 20% jest przez caly czas).
Lest we forget:
Ja tylko extra light dmg mam na karwaszach ktore wczoraj znalazlem. Jakbym dorwal drugi mieczyk do lightingow - gniew burzy to byloby idealnie
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Nowy The Furnance jest mega, ja biegam z takim 3,6k dpsu i 49% na elity, z setem ziemi jest pięknie
DROP JEST SROGI!!!
Polowałem na Gidbinn'a jakieś trzy tygodnie przed wejściem patha, dzisiaj dopiero odpaliłem po wejściu patha i znalazłem go w mniej niż godzinę
Summoner for the win!
Biegam praktycznie cały czas z 23 fetyszami, jedynie zostało mi znaleźć klejnot do buffa petów.
Co do poziomu GR, na razie spokojnie skończyłem 24 i to bez żadnego uber klejnotu w sokecie.
Mam mieszane uczucia co do legendarek z sezonów: młotek barba wydaje mi się dużo lepszy od sztyletu szamana.
Polowałem na Gidbinn'a jakieś trzy tygodnie przed wejściem patha, dzisiaj dopiero odpaliłem po wejściu patha i znalazłem go w mniej niż godzinę
Summoner for the win!
Biegam praktycznie cały czas z 23 fetyszami, jedynie zostało mi znaleźć klejnot do buffa petów.
+1Zaklinacz Kostek pisze:1. zagęszczenie GR czasami pozostawia wiele do życzenia, mimo że gracze wskazywali to Blizzardowi jako problem na PTR
Co do poziomu GR, na razie spokojnie skończyłem 24 i to bez żadnego uber klejnotu w sokecie.
Mam mieszane uczucia co do legendarek z sezonów: młotek barba wydaje mi się dużo lepszy od sztyletu szamana.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Mogę o dropie powiedzieć wszystko, tylko nie to że jest dobry. Przynajmniej w moim wypadku. W tym tygodniu wypadły mi nie dość, że same crapy (jak Złota Skóra, Miażdzyzguba czy Topór Rzeźnika), to jeszcze w liczbie 3 - 4. Od poniedziałku.
Lest we forget: