Pruszków: Galaktyczna liga #8 [1200pkt] 10.09-08.10
Re: Pruszków: Galaktyczna liga #8 [1200pkt] 10.09-08.10
jak juz wszyscy sie zglosza i zamkniecie liste, dacie do wgladu rozpiski wszystkich graczy?
Tak, jak zawsze. W pliku Szczepana beda wszystkie rozpiski, wyniki itp.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Na górze wątku jest już link do pliku ligowego, który stopniowo uzupełnię.
Wszystkie rozpiski będą w nim widoczne, podobnie dane kontaktowe do rywali, tabela oraz pairingi.
Moja rozpiska juz tam jest, chociaż nie ma pewnosci czy będę grał.
(rozpiski w pliku sa uproszczone, zawierają jedynie informacje o ilosci jednostek, opcjonalnym wyposażeniu, oraz sumarycznym koszcie, nie oczekujcie tam detali jak w Army Builderze, jesli chcecie poznać lepiej swoich "wrogów" to zajrzyjcie do A-book'ów)
Przypominam, ze zgłoszenia nalezy przysyłać na wskazany adres mailowy, nie bardzo chce mi się sprawdzać, czy ktoś wysłał mi zgłoszenie mailem, PMką, na fejsie czy smsem, ludzie miejcie do mnie trochę szacunku..
Dodatkowo proszę tych, którzy wysłali po kilka rozpisek, o sprecyzowanie, która jest właściwa i ostateczna, a jesli chcecie robic jakies zmiany, to wyslijcie pełną rozpiskę z wprowadzonymi zmianami, i nie tłumaczcie mi w soczystych podpunktach co zmieniacie, bo utrudnia mi to robotę.
Tym, którzy wysłali zgłoszenia zgodnie z moimi wskazówkami, bardzo dziękuję!
Wszystkie rozpiski będą w nim widoczne, podobnie dane kontaktowe do rywali, tabela oraz pairingi.
Moja rozpiska juz tam jest, chociaż nie ma pewnosci czy będę grał.
(rozpiski w pliku sa uproszczone, zawierają jedynie informacje o ilosci jednostek, opcjonalnym wyposażeniu, oraz sumarycznym koszcie, nie oczekujcie tam detali jak w Army Builderze, jesli chcecie poznać lepiej swoich "wrogów" to zajrzyjcie do A-book'ów)
Przypominam, ze zgłoszenia nalezy przysyłać na wskazany adres mailowy, nie bardzo chce mi się sprawdzać, czy ktoś wysłał mi zgłoszenie mailem, PMką, na fejsie czy smsem, ludzie miejcie do mnie trochę szacunku..
Dodatkowo proszę tych, którzy wysłali po kilka rozpisek, o sprecyzowanie, która jest właściwa i ostateczna, a jesli chcecie robic jakies zmiany, to wyslijcie pełną rozpiskę z wprowadzonymi zmianami, i nie tłumaczcie mi w soczystych podpunktach co zmieniacie, bo utrudnia mi to robotę.
Tym, którzy wysłali zgłoszenia zgodnie z moimi wskazówkami, bardzo dziękuję!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Dobra, to proponuję wstępnie wtorek. Do zobaczyskaelvis100 pisze:Zgadza się, poniedziałek lub wtorek po południu pasują mi idealnieAdamKoz pisze:A chętnie, a gdzie byśmy mogli zagrać? Tam gdzie poprzednio?elvis100 pisze:Jeżeli nie przeszkadza Ci granie w Warszawie to mogę się z Tobą zmierzyć
Maluje te orki ale nie wiem czy sie wyrobie na te lige ;/
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Przecież nie ma wymogu pomalowania.
Jak chcesz, to moge Ci coś pozyczyć.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
To moze i ja rzucę chalange komuś z moich okolic...Szczepan.. konrad...ktory chętny? Chyba ze moznaprzyspieszyc ligę. Tak od poniedziałku. By pierwszy tydzien byl lekko dluzszy
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Tomasz jest z Sochaczewa
Liga rozpocznie się w środę, zgodnie z planem.
Liga rozpocznie się w środę, zgodnie z planem.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Otrebus to tylko30 km od mnie. ...mozemy grac
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Wstydzilem sie grac niepokonczonymi pacynami Poza tym nie pomalowalem tatuazy dzikusom, a bez nich jak wiadomo, nie maja wardaBearded Unclean 'Un pisze:Przecież nie ma wymogu pomalowania.
A tak serio. Masz jakieos szamana orkowego? Manglera i Doom Divera oddam wraz z flamerem jak obiecalem.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
mam takiego:
Boze kocham bezzebnego szamana, a nigdzie nie mozna go kupic...
BTW Malowanie cudowne.
BTW Malowanie cudowne.
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2014, o 14:08 przez Bobson, łącznie zmieniany 1 raz.
ok mozemy zagrac pierwsza runde nie ma problemu-Błażej- pisze:W takim razie challenge? jestem z brwinowa mogę dojechać
poza liga tez zapraszam w weekendy siedzi u mnie zawsze po pare osob i gramy
czym grasz?
30 km to niclwieserce85 pisze:Otrebus to tylko30 km od mnie. ...mozemy grac
Na co dzień Demonami ale w tej lidze wyjątkowo TK - w takim razie challenge accepted zgadamy się jak liga ruszy oficjalnieMateo pisze:
ok mozemy zagrac pierwsza runde nie ma problemu
poza liga tez zapraszam w weekendy siedzi u mnie zawsze po pare osob i gramy
czym grasz?