Empire na stół
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zajebiste tylko zbyt krwawe
reszta niszczy
reszta niszczy
nawet na 1440 x 900 forum mi sie rozjezdza ... masakra ogolem pozytywne wrazenie - lepsze od tych wczesniejszych prac choc te oczy mnie nie prezkonuja to jednak moze byc ... BTW co ten baner u sword masterow taki pusty ?? czyzby WIP ??
U mnie 1280 x 1024 i tez sie rozjezdza ale nie bede jhuz zmienial ....
Na sztandarze bedzie jeszcze free...
Na sztandarze bedzie jeszcze free...
Mało co widać ale z daleka prezentują się dobrze. Toszkę dziwnie dobierasz kolory i to psuje ogólny efekt. Np. skóra jest zbyt różowa, wyglądają jak prosiaki, we wcześniejszych pracach też ten żółto szary ciuszek obsługanta źle się prezentuje, nie mówiąc o różowym koniu generała. A tak to cała reszta spoko.
Kolory mam narzucone czyt. wizja zleceniodawcy .Generalnie armia bedzie bialo - czarwona ,ale np: na GS Wych chcial ciemne rekawy i zlote zbroje itp.
Konik gienia to pomylka czyt. pomylily mi sie sloiczki (zamiast bestial poszedl dark flesz ) ale skoro to heros to uznalem ,ze moze byc troche inna skora
Konik gienia to pomylka czyt. pomylily mi sie sloiczki (zamiast bestial poszedl dark flesz ) ale skoro to heros to uznalem ,ze moze byc troche inna skora
Jak pamiętam kumpel miła takiego jakby większego chyba to kwestia skonwertowani i przyklejenia pod kątem, bo taki mały sie wydaje. Mi też nie podchodzi ten pomarańczowy, chociaż wygląda bardziej jak bardzo jasny ceglasty. Jedyni trochę niefortunnie wygląda bohater, bo "wisi" on jakoś na ty mgryfie zamiast siedzeć ja bym dorobił siodło dla jeźdźca
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Zażalenia co do koloru proszę kierować do Wych-a Ja mówiłem ,że średnio widzę pomarańczowego .... ale nasz klient nasz pannnnnnnn
szata na tym gostku z mieczem pomalowana swietnie
ale oczy fakt... niszczą model... postaraj sie poprawic
ale oczy fakt... niszczą model... postaraj sie poprawic