Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
Drop jest przesrogi. Wczoraj na glebokiej z bossa poszly mi 4 legendy
Skonczylismy wczoraj z kumplami na 24 glebokiej i chyba to na razie moj gorny limit - bo dpsa i tankowatosci nie starcza, choc nie wiem jakby bylo jakbym sam gral.
Generalnie patch totalnie in plus, zobaczymy kiedy mi sie znudz
Skonczylismy wczoraj z kumplami na 24 glebokiej i chyba to na razie moj gorny limit - bo dpsa i tankowatosci nie starcza, choc nie wiem jakby bylo jakbym sam gral.
Generalnie patch totalnie in plus, zobaczymy kiedy mi sie znudz
Cisnąłem wczoraj 26 głęboką solo. Wyrobiłbym się w czasie tyle że mapa okazała się jedną wielką pętlą przez co czas straciłem niepotrzebnie... Ziemko daj battle-taga to może coś się zagra czasami razem Ale drop srogi to prawda
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2014, o 12:15 przez Święty, łącznie zmieniany 2 razy.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Ziemko#1255, ja zawsze chetny, popoludnie pewnie zrobie kilka runow.
No od mapy duzo zalezy, my dostalismy w 24, 3 poziomy kanalow...
Jak dostaje sie cmentarz czy wiezienie to idzie szybciutko
No od mapy duzo zalezy, my dostalismy w 24, 3 poziomy kanalow...
Jak dostaje sie cmentarz czy wiezienie to idzie szybciutko
Niektóre mapki są strasznie słabe wczoraj ledwo zrobiłem 24 z buffem +40% do poruszania się i z wędrówką. Problemem nie jest tu dps tylko wyludnione obszary i nawrotki z martwych korytarzy. chyba coś zmienili z dropem bo bardzo często wypada mi coś do WD a wcześniej mimo smartdropu nie było tak dobrze
A mieliście już krainę goblinów?
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Też nope.Święty pisze:A mieliście już krainę goblinów?
Jakby co, mój battle tag: Iskander#2917
Lest we forget:
Czekam na duzego gobosa Podobno tyle kasy z niego jest, ze ulalalla. W ogole zauwazyliscie, ze duzo wiecej kasy dropi na zwyklych riftach?
Zaklinacz ja nie wiem jak Ty od poniedzialku tylko 3-4 legendy. Ja tyle z jednego deep runa miewalem ( wczoraj prawie perc wigor boga gromow dostalem, a gram na lighting monku
Zaklinacz ja nie wiem jak Ty od poniedzialku tylko 3-4 legendy. Ja tyle z jednego deep runa miewalem ( wczoraj prawie perc wigor boga gromow dostalem, a gram na lighting monku
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Nie, nie. Legend leci dużo, szkoda tylko że są to crapy, które na dodatek wypadają w ilościach hurtowych. Np. trzecie Spodnie Magika od Kadali (od wczoraj) czy 3 lub 4 raz setowe rękawice IK.Ziemko pisze:Czekam na duzego gobosa Podobno tyle kasy z niego jest, ze ulalalla. W ogole zauwazyliscie, ze duzo wiecej kasy dropi na zwyklych riftach?
Lest we forget:
Wiesz jak masz dobry gear to ciezki Ci cos lepszego wydropic po prostu
JA zmienilem w 3 dni: pancerz, spodnie, amu , 2xringi, pas, tarcze
JA zmienilem w 3 dni: pancerz, spodnie, amu , 2xringi, pas, tarcze
Z bossa na głębokim leci mi średnio 3-4 legendy. Dzisiaj z drugim dh robiłem głębokiego rifta poziom 31...tam już nie ma miejsca na błędy
Ja tylko na testowym na T6...koło 270kk golda, legend koło 10 a gemów nie liczyłemKamil.Sz pisze:Miałem raz, pierwszego dnia.Święty pisze:A mieliście już krainę goblinów?
Grałem na T3 znalazłem: 25kk golda, 3 legendy i ok. 10 cesarskich klejnotów.
A my z kolegami gramy na PS3 w czterech
W środę pocisnęliśmy Asmodana. Ten jego atak "czarnych dziur" nawet nie zdążył się do 1/3 telewizora rozplenić... Wpadliśmy, nastukaliśmy i podziękowaliśmy. Teraz Diablo...
Skład drużyny - barbarzyńska laseczka, czarodziejka, łowca, mnich. Jak gramy: barbarzyńca leci z tym takim szałem i co sie kręci po polu bitwy, mnich przyciąga i rzuca dzwony, czarodziejka odpala laser, a łowca szyje z karabinu maszynowego...
W środę pocisnęliśmy Asmodana. Ten jego atak "czarnych dziur" nawet nie zdążył się do 1/3 telewizora rozplenić... Wpadliśmy, nastukaliśmy i podziękowaliśmy. Teraz Diablo...
Skład drużyny - barbarzyńska laseczka, czarodziejka, łowca, mnich. Jak gramy: barbarzyńca leci z tym takim szałem i co sie kręci po polu bitwy, mnich przyciąga i rzuca dzwony, czarodziejka odpala laser, a łowca szyje z karabinu maszynowego...
BOGINS pisze:A my z kolegami gramy na PS3 w czterech
Nie wiem jak to mam skomentowac - super cpt obvious czy wooooooooooooooooooooooow
Patch po raz kolejny pokazuje jaki jest swietny, wczoraj zmienilem buciki i pierscien na monku i przy okazji znalazlem pradziada dla crusa
Dzisiaj chyba crusem pogram, bo patrze na jego gear i rece zalamuje ( a ponad 800k dmga i tak ma
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem, czy nie zrobili czegoś z dropem - wczoraj grałem troszkę i na 6 głębokich szczelin za każdym razem dropił mi ten sam klejnot i tylko 1 legenda...
To jest chyba nie możliwe bo według zapowiedzi strażnik nie dropi klejnotów które już mamy - ja na po za sezonem wydropiłem wszystkie klejnoty bez powtórki, na sezonie mam narazie 7 i ani razu mi nie poszła powtórkasmiejagreg pisze:Nie wiem, czy nie zrobili czegoś z dropem - wczoraj grałem troszkę i na 6 głębokich szczelin za każdym razem dropił mi ten sam klejnot i tylko 1 legenda...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Masz rację, z tym, że ja za każdym razie sprzedawałem ten klejnot . Chodzi mi bardziej o ilość legend - przed paroma dniami wypadało ich po kilka. Obecnie po 1 ...Kozioł pisze:To jest chyba nie możliwe bo według zapowiedzi strażnik nie dropi klejnotów które już mamy - ja na po za sezonem wydropiłem wszystkie klejnoty bez powtórki, na sezonie mam narazie 7 i ani razu mi nie poszła powtórkasmiejagreg pisze:Nie wiem, czy nie zrobili czegoś z dropem - wczoraj grałem troszkę i na 6 głębokich szczelin za każdym razem dropił mi ten sam klejnot i tylko 1 legenda...
Mi tez powtorki nie dropia - troche szkoda, bo nie mozna takich samych klejnotow dac innym postaciom :/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Otóż chyba się mylicie . Właśnie zacząłem grę krzyżowcem i wypadł mi klejnot Egzekutor - ten co towarzyszącym postaciom daje buffa. Już mam taki klejnot w amulecie szamana. Chyba pojawiają się takie klejnoty zatem. Warunek - poprzedni musi być już wprawiony. Tak to chyba wygląda...Ziemko pisze:Mi tez powtorki nie dropia - troche szkoda, bo nie mozna takich samych klejnotow dac innym postaciom :/
My jeszcze nie mamy dodatku, ale chyba trzeba będzie się złożyć. W sumie kolega ma urodziny. Jeśli pamiętasz Ziemko Yarmę - to u niego gramy (wejdź na fejsa Tomasz Jarmoliński). Najpierw w Warhammera, a później do niego na plansze. Jakoś 3 tygodnie temu widziałem u niego właśnie Diablo na półce no i gadamy gadamy i wpadłem na pomysł, że za miast pykać w Arkham Horror, czy Battlestar galactica tudzież Chaos in the old world, to może w Diablo...gadka szmatka no i ciśniemy 30 levele...Ziemko pisze:Nie wiem jak to mam skomentowac - super cpt obvious czy wooooooooooooooooooooooowBOGINS pisze:A my z kolegami gramy na PS3 w czterech
.
A że prócz niego to pozostali gracze do tej pory z PS3 nei mieli nic do czynienia to zawsze zabawnie jest... no i wiadomo - czterech chłopa 30-40 lat plus a do tego %%%%%%% mega spotkanie.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Po raz pierwszy w Głębokim Rifcie (lev.9) nie wypadła mi żadna legenda ani klejnot