Nie no wystawił bym jeszcze morgasty i HLP z lorem TKSmiechu pisze:bedziesze grał praktycznie czystym VC w którym będziesz musiał po prostu skombinowac 315 pkt na zabawki z TK (ołtarz i klopy).
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Najbardziej w TK ucieszyły by mnie morgasty i marsz
Moderator: Shino
Nie no wystawił bym jeszcze morgasty i HLP z lorem TKSmiechu pisze:bedziesze grał praktycznie czystym VC w którym będziesz musiał po prostu skombinowac 315 pkt na zabawki z TK (ołtarz i klopy).
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
tak z ciekawosci. Jak sie odniesiesz do tego, ze gry, ktore rozgrywamy nie ozdzierciedlaja haunted landscapes and underground passages?Xyxel pisze:Miałem już się nie wypisywać ale ostatni raz przed dłuższą przerwą - naści niewierny Tomaszu :Opos pisze:A mógłbym prosić o podanie strony? Bo jakoś tego znaleźć nie mogę![]()
strona 18strona 21
Teraz się gimnastykujcie jak temu zaprzeczyć (ci którzy twierdzą, że EoT to kampania, dodatek czy co tam).
Czarno na białym. Pozostaje wam już tylko argument "bo tak" i "bo loża sędziowska"
these rules you can use in any warhammer game that recreates haunted landscapes and underground passagesOpos pisze:Tak samo, jak do tego, że nie gramy np. na Battle for the PassTo są dodatkowe scenariusze, nieobowiązujące, co nie znaczy, że nie grając w nie, nie gramy w WFB
![]()
Bodajże juz tego nie ma, teraz szyscy ze wszystkimi wchodzaXyxel pisze: W 40k jest tabelka jakie armie mogą z jakimi wchodzić w sojusz i jak bliski (czy mogą sobie udzielać zasad specjalnych/czarów, czy bohaterowie mogą dołączać do oddziałów sojusznika, itd).
Nie zdziwię się więc jak będzie coś podobnego w nowej edycji Warhammera, bo = większa sprzedaż modeli dla GW. Tam liczy się tylko $)