PYTANIA ODNOŚNIE ZASAD TOMB KINGS
Moderator: Shino
Re: PYTANIA ODNOŚNIE ZASAD TOMB KINGS
Ale nie macie racji damn xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
ja mowie o wystawianiu armii tk. Takie zadalem pytanie. Jak sie wystawia armie ul (nie ma czegos takiego jak tk wystawiane na zasadzie ul. mozesz wystawic albo tk albo ul) to zasady sa takie jak w podreczniku end times.Opos pisze:Niestety, mylisz się, armia TK wystawiana na zasadach UL przestaje korzystać z własnych zasad armijnych, gdyż UL jest niejako osobną armiąShino pisze:armia tk wystawiana na zasady end times nadal musi miec hierofanta i nie moze maszerowac.
Tu bylo pisane o nowych zasadach do tk.
to, ze nie rozumiesz co sie do ciebie pisze nie oznacza, ze inni sie myla
war machine ma pivot darmowy...mozna...
Morghasty są dostępne tylko w Undead Legions, więc nie można ich wystawić na samych tylko podręcznikach do TK czy VC.
Turniejowo to w pierwszym okresie w większości przypadków nie dopuszczą UL, bo pewne osoby boją się nowego i zmian.
To minie, tak jak to było przy zmianach w 40k.
Turniejowo to w pierwszym okresie w większości przypadków nie dopuszczą UL, bo pewne osoby boją się nowego i zmian.
To minie, tak jak to było przy zmianach w 40k.
Wszystko schodzi. Maszyna ma 3 woundy, trzech załogantów zabijasz i to maszynieKrówka pisze:ok maja ld 7. ja rzucilem 10
3 W kto dostaje? maszyna czy zaloga?
czy poprostu wszystko schodzi?