Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Kacpiego Tomb Kingi czyli dokańczanie przed DMP
Nie czepaj się, Kordziu. Lepiej się zabierajmy za przemalowanie ludzików, bo nam Kacpi podniósł poprzeczkę na lokalnym rynku
- Kacpi 1998
- Masakrator
dzięki tydzień bez malowania dobrze mi zrobi bo mi się już nie chce jak nie wiem co
- Kacpi 1998
- Masakrator
Obiecane fotki sfinksa
i skorpion (a raczej jego wykopująca się połowa) czyli pierwszy figs malowany aerografem
UWAGA ! TO NIE ŻART ! na skorpionie zero washa
opinie ?
i skorpion (a raczej jego wykopująca się połowa) czyli pierwszy figs malowany aerografem
UWAGA ! TO NIE ŻART ! na skorpionie zero washa
opinie ?
- Jacek_Azael
- Masakrator
Zęby to mu rozjaśnij, czemu takie ciemne? Czaszki tak samo. A tak to sfinks w pip lepszy to reszty. Niebieski jakoś mi nie podchodzi, a ten drugi ma za małe zdjęcie żeby coś powiedzieć. Także sfinks tu i tam rozjaśnij i będzie naprawdę git. Pzdr.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Tylko jak miałbym rozjaśniać zęby to wypadałoby też resztę a tego jest dużo...
Nie rozumiem co to pip ?
Nie rozumiem co to pip ?
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Sfinks jest fajny a skorpion wygląda biednie.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Kacpi 1998
- Masakrator
Nie jest to szczyt marzeń ale mi się nawet podoba (na żywo widać odcienie niebieskiego) choć wiem co następnym razem robić inaczej
- Kacpi 1998
- Masakrator
skończony
kamieni szlachetnych nie robiłem bo mi się nie chiało a kości wbudowane w pancerz i howdah malowałem tylko te surrelistyczne czaszki potraktowałem jak metal
kamieni szlachetnych nie robiłem bo mi się nie chiało a kości wbudowane w pancerz i howdah malowałem tylko te surrelistyczne czaszki potraktowałem jak metal
Nie sadzilem ,ze inny kolor jak kosciany/metaliczny moze dobrze wygladac na skorpie Jaka to farbka (czy to ten sam odcien co na sfinksie) ?
- Kacpi 1998
- Masakrator
sfinks to kantor blue i enchanted blue a skorpion to enchanted i ice blue
- Kacpi 1998
- Masakrator
Kolejny skorpion
standardowo na zdjęciach nie widać za bardzo odcieni czerwieni
standardowo na zdjęciach nie widać za bardzo odcieni czerwieni
Nie jestem fanem Twoich kości (nie myl z całymi TK'a - kości to kości ), ale skorp jest świetny (osobiście rozjaśniałbym go dalej, ale to takie moje zboczenie). Czerwony znacznie lepszy od niebieskiego (ten wygląda dla mnie jak zabawka z odpustu). W sumie to całkiem fajny model, tylko czemu on ma kościeja na plecach @_@
- Kacpi 1998
- Masakrator
bo ten skorpion to tak naprawdę chodzący sarkofag licza, którego nie można już było wskrzesić bo był aż tak bardzo poturbowany
- Kacpi 1998
- Masakrator
trochę się obijałem ale są
Ogólnie nie miało być jakiś fajerwerków, opinie ?
ps nie wiem czemu ale nie mogę tego pierwszego zdjęcia powiększyć
Ogólnie nie miało być jakiś fajerwerków, opinie ?
ps nie wiem czemu ale nie mogę tego pierwszego zdjęcia powiększyć
- Kacpi 1998
- Masakrator
Muchy to moja inwencja a do jeźdźców dostałem farbki i wytyczne, które ci się podobają zielone czy te żółto-pomarańczowe ?