Hej
Postanowilem stworzyc sobie temat w galerii z moimi Lizakami - moze zmotywuje mnie to do szybszej pracy
Zamysl na armie jest nastepujacy : armia lozardmneow zdobywa miasto imperialne (w koncu mamy End od times.. ). Podstawki beda wkomponowane w army traya przedstawiajacego zdobywanie jakiegos miasta ale to pozniej (jak znajde odpowiednio duza tacke)
Na pierwszy ogien ida podstawki pod Ripperdactyle z movement treyem (wipy, juz w podkladzie):
Podobaja sie?:)
Dreefa lizaki
Moderator: Ziemko
- Kacpi 1998
- Masakrator
z czego bruk robiony ?
czemu na bruku ani jednej beczki nie ma ?
czemu ani jedna beczka się nie przewróciła tylko wszystkie równo stoją ?
1) gips, wikol, piasekKacpi 1998 pisze:z czego bruk robiony ?
2) czesc army treja. Na bruku nie ma beczek, ripperdactyle wlatuja ma drewniana "podloge" miejsce targowe.
3) przewrocone beda gdzie indziej, rippery lataja za ludzmi nie beczkami ew na innej 4 poprzewracam
- Kacpi 1998
- Masakrator
nie podoba mi się ta ''równość'' przy ułożeniu beczek (szczególnie rozwalonych) i tej połowy drewnianej, rób albo bruk albo drewno lub daj kilka beczek na bruk bo takie precyzyjne ułożenie wszystkiegoo psuje realizm
Moim zdaniem wlasniento oddaje realizm zreszta przy zrobieniu army treya w ktory maja sie podstawki i treye wkomponowac mozna ocenic dopiero realizm IMOKacpi 1998 pisze:nie podoba mi się ta ''równość'' przy ułożeniu beczek (szczególnie rozwalonych) i tej połowy drewnianej, rób albo bruk albo drewno lub daj kilka beczek na bruk bo takie precyzyjne ułożenie wszystkiegoo psuje realizm
Tutaj wip zdjecie z jednym ripperdactylem (tez wip, skonczone skrzydla prawie)
Malowanie w ten sposob jest latwiejsze, ale bez szczegolow zlewa sie. To riper a nie chamelon.
Podstawki do lizakow imho nie pasuja, masz wizje, ze lizaki napadly na miasto imperialne, ale to historia dla mnie podobna jak 4 pijanych magow ukradlo czolg i 4 dziala.
Podstawki do lizakow imho nie pasuja, masz wizje, ze lizaki napadly na miasto imperialne, ale to historia dla mnie podobna jak 4 pijanych magow ukradlo czolg i 4 dziala.
Nie podobaja mi sie te wzorki po prostu na ich skrzydlach. Wyglado to tak jakby ktos chcial sobie pograc w kolko i krzyzyk.. :/Ziemko pisze:Malowanie w ten sposob jest latwiejsze, ale bez szczegolow zlewa sie. To riper a nie chamelon.
Dlatego to wip, przejscia sa zrobione a na skrzydla dojda czarne paski jak z terradonow z armybooka tylko prostopadle do skrzydel