Haha dobra to odpuszczamy - poczekam i zobaczymy kogo przyniesie mi losMateo pisze:Nieeeeee ja też mam tk zanudzimy się :p
Pruszków: Galaktyczna liga #8 [1200pkt] 10.09-08.10
Re: Pruszków: Galaktyczna liga #8 [1200pkt] 10.09-08.10
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Epicki pojedynek casket vs casket...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dokument jest chwilowo niedostępny gdyz wklepuję do niego rozpiski, i nie chcę, zeby ci którzy jeszcze nie wysłali, widzieli rozpiski tych co juz wysłali
Ważna kwestia: pamietajcie, ze jednym ze scenariuszy jest Blood and Glory, i wypadałoby miec jakieś fortitude...
Ważna kwestia: pamietajcie, ze jednym ze scenariuszy jest Blood and Glory, i wypadałoby miec jakieś fortitude...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Jesli dostanę komplet rozpisek, to wrzucę.
Z tego co widze, to tylko ja i Helion sie spoznilismy. Wrzuce po pacy, bo tu nie mam jak.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Nie spóźniliscie się, zapisy sa do dzis, pairingi planowo jutro.
wszystko jest ordung, rozpa moja już poszła, znowu Ciebie zmłucę BobsonBobson pisze:Z tego co widze, to tylko ja i Helion sie spoznilismy. Wrzuce po pacy, bo tu nie mam jak.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
cos czuje ze dołaczy do nas jeszcze jeden zawodnik:-D
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Moja też, więc możesz Szczepan startować.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
bobson. ostatni beda pierwszymi:-P
znow wygrasz lige tym manewrem?
znow wygrasz lige tym manewrem?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Orkami? Nie sądzę
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Tomasz chyba pije do tego, ze w poprzedniej lidze byłeś na końcu stawki, po dropie w połowie rozgrywek.
Czekam na poprawki w kilku rozpiskach, i startujemy.
Czekam na poprawki w kilku rozpiskach, i startujemy.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Czekam juz tylko na poprawki w rozpisce jednego z uczestników, i aby przyspieszyć pairingi, postanowiłem, ze weźmiemy challenge w 1 rundzie, zatem oficjalnie startujemy!
Tabela ligowa jest juz dostepna, znajdziecie w niej pairingi, namiary na swoich oponentów, oraz ich rozpiski.
Sprawdźcie, czy wszystko się zgadza.
Wyniki zgłaszamy do środy, godz 20:00.
Powodzenia!
Tabela ligowa jest juz dostepna, znajdziecie w niej pairingi, namiary na swoich oponentów, oraz ich rozpiski.
Sprawdźcie, czy wszystko się zgadza.
Wyniki zgłaszamy do środy, godz 20:00.
Powodzenia!