Rozpiski graczy i dyskusje o nich!!!
- Metalwalker
- Wałkarz
Rozpiski graczy i dyskusje o nich!!!
Taką oto rozpiską grałem z Nilgar :
NR 1 Oddział Warlord-a:
Logan Battelfury(Warlord)
Ekwipunek: Magical Weapons,Books of Tactics, Shadow Contacts
Ivan Silverfist
Ekwipunek: Holy symbol
Czary: Burst of speed x1, cure x1, cure 2 x2, slow x1
3x Dwaren Berserker
muzykant
NR 2
Tohi Steadyhand
Margara firetongue
Ekwipunek: Great Familiar
Czary:Fire ball x2, Bolt x2, Caunter spell x2, Ice blast x1, Ice Shardsx2
#x Dwaren Piercer
NR 3
Fulumbar Ironhannd
3x Dwaren Wariors
3xDwaren swiftaxe
muzykant
1x Bear riders
NR 1 Oddział Warlord-a:
Logan Battelfury(Warlord)
Ekwipunek: Magical Weapons,Books of Tactics, Shadow Contacts
Ivan Silverfist
Ekwipunek: Holy symbol
Czary: Burst of speed x1, cure x1, cure 2 x2, slow x1
3x Dwaren Berserker
muzykant
NR 2
Tohi Steadyhand
Margara firetongue
Ekwipunek: Great Familiar
Czary:Fire ball x2, Bolt x2, Caunter spell x2, Ice blast x1, Ice Shardsx2
#x Dwaren Piercer
NR 3
Fulumbar Ironhannd
3x Dwaren Wariors
3xDwaren swiftaxe
muzykant
1x Bear riders
Ostatnio zmieniony 6 gru 2007, o 12:15 przez Metalwalker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Metalwalker
- Wałkarz
Z powodu złego zastosowania maga odpaliłem tylko dwa Fireballe oraz cleryka cure 2, burst of speed. Dzisiaj natomiast znowu spaliłem czarodzieja i jego urzycie ale już popolutku zaczyam dochodzić do dobrej rozpiski i działających combach w armii
Po cholerę Margara ma siedem czarów, skoro masz sześć tur, więc góra sześć odpalisz? No chyba, że zamierzasz magiczne defensive strike'i zasuwać?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Metalwalker
- Wałkarz
Widzisz ona ma naprzykład czar do kątrowania na defensywę, nawet dwa takie ale i tak spaprałem jej ustawienia i wczoraj idziś, ale wiecie gram tylko przeciwko eflom, więc brakuje mi doświadczenia z innymi armiami z chęcią sprubował bym z mumiami może krzyżowcami co tomash??
Marcin, chętnie, ale Ty wiesz jak ja wyglądam z czasem w tym tygodniu...
Od poniedziałku możemy coś cisnąć
Od poniedziałku możemy coś cisnąć
- Metalwalker
- Wałkarz
OK, jestem za a nawet przeciw, w trakcie cisnę makietę!!
Wreszcie dostałem wjeby i tak jak lubię, do ostatniej figurki. Udało mi się wprawdzie ubić sporo pokurczowatego tałatajstwa ale one (krasnoludki) są wszędzie...
Ujawniam rozpę (1500):
1 Eawod Silverrain
1 Niriodel
1 Vale Archer (3)
1 Elven Royal Guardsman (2)
2 Larnach, Grey Elf Arch Mage + greater familiar
2 Irith, Deathseeker
2 Vale Archer (2)
3 Arnise
3 Lyssette + greater familiar
3 Death Seeker (3)
Za mało było łuczników i strzelali kiepsko. Magia rzezała jak zawsze: Arcane Storm, 2x Fire Storm i Chain Lightning ale Zahorowi udało się wygrać inaugurację na makiecie własnego autortstwa
Ujawniam rozpę (1500):
1 Eawod Silverrain
1 Niriodel
1 Vale Archer (3)
1 Elven Royal Guardsman (2)
2 Larnach, Grey Elf Arch Mage + greater familiar
2 Irith, Deathseeker
2 Vale Archer (2)
3 Arnise
3 Lyssette + greater familiar
3 Death Seeker (3)
Za mało było łuczników i strzelali kiepsko. Magia rzezała jak zawsze: Arcane Storm, 2x Fire Storm i Chain Lightning ale Zahorowi udało się wygrać inaugurację na makiecie własnego autortstwa
na ile punktów sie gra przeciętną bitwę??
policzylem wreszcie swoje modele na nowe punkty, jest tego 1350 bez czarow i ekwipunku. Ciekawe jesk by sie to spisalo w bitwie na 1500:
judas
malek
lord vandrian
nivar
gauntfield
azarphan
ponad 10 szkieletorow z bronmi roznymi
ze 3 lucznikow
3 crimson knights
gargoyle
tak przy okazji, nie chcialby ktos odkupic tych 3 crimson knightow? bede chcial zrobic ten oddzial z wampirow DeHaeLowych.
judas
malek
lord vandrian
nivar
gauntfield
azarphan
ponad 10 szkieletorow z bronmi roznymi
ze 3 lucznikow
3 crimson knights
gargoyle
tak przy okazji, nie chcialby ktos odkupic tych 3 crimson knightow? bede chcial zrobic ten oddzial z wampirow DeHaeLowych.
Trzymaj tych knightów, teraz żadna armia nie pobangla bez elitarnej piechoty.
oddzial zostawie, tylko chce innych modeli uzyc. a te trzy oryginalne crimsony przekaze w dobre rece za niewielka oplata
czuję jakiś zakręcony pomysł na armię na co ci 28 crimsonów?