Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Re: Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry, Skaveny

Post autor: Fuxiorr »

Niestety miałem go bez 2 miecza a pasuje mi do bsb tarcza więc taką doczepiłem - te od BK mi nie pasowały a ta od sk była w sam raz :D
Durant - banshee malowałem jednego dnia a 2 dnia malowałem wampierza i troszkę z nim mi zeszło ale nie zaprzeczam że można by jeszcze pancerz ciut rozjaśnić
Łukaszu narazie krasi maziać nie będę
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Terror gej - Jak myślicie zrobić kolor podstawki brazowy tak jak u reszty czy zostawić ten szary by pasował do skałek ? - jest to największy prze zemnie pomalowany model :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wipy heksów - zostały do zrobienia podstawki, OSL na oczkach koni i jeźdźców oraz krew na broń + małe detale gdzie nie gdzie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2014, o 21:00 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

różowe włosy i gej w nazwie ? a na serio to podstawkę zrób jak reszcie i różowych włosów więcej nie rób :wink:
po dokładniejszym obejrzeniu gej wygląda jak wip :cry: mięśni na nogach nie robiłeś ?

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

Na terrorgheiscie jest pierdyliard detali, ktore pomalowales po prostu na kolor kosci. Tam sa strzepy skory, miesni, itd.
Jak dla mnie - wczesniutki wip.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Przyciemnione kości, więcej mieśni + gnicie skóry zrobione z radami Raksa :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Dużo lepiej to wygląda :!:

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

W porównaniu z tymi demonami co poszły do Kurosa to niebo a ziemia...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

smiejagreg pisze:Dużo lepiej to wygląda :!:
Dzięki Śmieju :D - w sumie jesteś jednym najwierniejszych komentatorem w mej galerii :wink:
Grolshek pisze:W porównaniu z tymi demonami co poszły do Kurosa to niebo a ziemia...
Ale że demony był słabe czy terror jest słaby?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Terror jest zajefajny. danonki do bani albo zdjęcia danonków do bani. Ciężko ocenić bo zdjęcia do bani.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Najnowsza rzecz do dochu... może na takich fotkach mój doch będzie lepiej wyglądać Groszku ?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

Panie! ten gejek jest cudowny :) bardzo mi się podoba taka gnijąca maszkara. Wygląda naprawdę odrażająco :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Dzięki Boju :P

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Chałoos nadchodzi ! :D Aktualnie chaos który będę malował - armia ma być ładna i schludnie pomalowana - będzie w kolorystyce chaosu nie podzielnego, zapraszam do oglądania i komentowania - mam nowy aparat :roll: .
Jurasy :
Obrazek
Obrazek
Chariot:
Obrazek
Obrazek
Wip Lord na DM:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

rozjaśnenia na czarnych koniach trochę burackie :wink: ogółem ładnie ale zwolnij i nad jakością popracuj

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Wiem... nie dość że koni malować nie umiem to wybrałem kolor czarny :|
Lepsze foty
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wip lorda z 2 stron
Obrazek
Obrazek
Bawiłem się aparatem...lepszego w rekach nie miałem.... :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jak wam się podobają modele i jakość fot ?
Środkowe foto rydwanu na najnowszy PMOTM

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

na pierwszych fotach metal wyglądał na zielony #-o
lepszy aparat uniemożliwia zwalanie wszystkiego na zdjęcia więc pracuj :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Kacpi 1998 pisze:na pierwszych fotach metal wyglądał na zielony #-o
lepszy aparat uniemożliwia zwalanie wszystkiego na zdjęcia więc pracuj :)
Cały czas pracuję nad tym by foty były jak najlepsze - te są chyba bardzo dobre :D

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

nad malowaniem pracuj :!:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Kacpi 1998 pisze:nad malowaniem pracuj :!:
Nad tym też pracuje :wink:

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Rozmazane te fotki :/ rób zdjęcia z dalsza i ustaw ostrość na sam śriodek, następnie wykadruj w jakimś infranview. No i tło załatw lepsze ;) źle się komponuje z kolorystyką modeli.

ODPOWIEDZ