To tydzień później następny#helion# pisze:Ja juz 28.09 mam w px termin zaklepany z chlopakami wiec jest parcie...miejmy nadzieje ze silne choragwie ziemi mazowieckiej nawiedza marchie Lodzka w odpowiednio licznych szykachGrolshek pisze:Popieram. Chłopaki z Bemowa równiez chcą zrobić pre-macki jak i Włocławek. Prosimy
[MASTER] Łódź, 18-19.10.2014, 2k+1k, MACKI WOJNY
Re: [MASTER] Łódź, 18-19.10.2014, 2k+1k, MACKI WOJNY
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
No my czekamy cierpliwie do 19.09 - wtedy mają być ostateczne ograniczenia.Grolshek pisze:To tydzień później następny#helion# pisze:Ja juz 28.09 mam w px termin zaklepany z chlopakami wiec jest parcie...miejmy nadzieje ze silne choragwie ziemi mazowieckiej nawiedza marchie Lodzka w odpowiednio licznych szykachGrolshek pisze:Popieram. Chłopaki z Bemowa równiez chcą zrobić pre-macki jak i Włocławek. Prosimy
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Poważnie się zastanawiam, czy się nie wybrać do was na mastera, mam nadzieję, że z Poznania kilka osób chętnych też się znajdzie;)
Wybaczcie, że tak późno.
Prawie na pewno jakieś pomyłki będą które muszą być naprawione jeszcze ale możecie poflejmować
Z najważniejszych zmian - sojusze podręcznikowe. Dużo osób to chciało, łatwiej się pod to robi ograniczenia i jak ktoś nie będzie mógł sobie znaleźć pary w swoim środowisku to może sobie znaleźć poprzez BP chociażby. Będzie parę Pre-Macek to będą okazje by się zgadać.
W razie konstruktywnych uwag, jak zwykle zapraszam czy tu czy na pw.
Prawie na pewno jakieś pomyłki będą które muszą być naprawione jeszcze ale możecie poflejmować
Z najważniejszych zmian - sojusze podręcznikowe. Dużo osób to chciało, łatwiej się pod to robi ograniczenia i jak ktoś nie będzie mógł sobie znaleźć pary w swoim środowisku to może sobie znaleźć poprzez BP chociażby. Będzie parę Pre-Macek to będą okazje by się zgadać.
W razie konstruktywnych uwag, jak zwykle zapraszam czy tu czy na pw.
Nie macie określonego w magii limitu kostek do dodania.
Rozpiszcie to bo to istotne. Domyślam się że max 2 w każdym sojuszu, ale brak tej informacji będzie skutkowal takimi pytaniami.
Obecne ograniczenia są dość dobre.
Rozpiszcie to bo to istotne. Domyślam się że max 2 w każdym sojuszu, ale brak tej informacji będzie skutkowal takimi pytaniami.
Obecne ograniczenia są dość dobre.
Wyglada to dobrze.
Parę rzeczy bym zmienił, ale ogólnie jest znacznie lepiej niż było!
Czy to znaczy że wspaniała zasada skavenów i DE obowiązuje?ślivek pisze:Sojusze podręcznikowe (CHD do armies of destruction, DoW neutralne).
Tak, za przykre przyjaznie trzeba placic
Imo - po przeczytaniu tego compa - zachciało mi się przyjechać - lekki ,przejrzysty i fajny a jednocześnie jakieś gięcia ogranicza - dodajcie standardowy zapis o Tetlisie i tych dwóch demonowych pomyleńcach . Generalnie ode mnie BRAWO !