HE vs Mengil w armiach nie-DE
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
HE vs Mengil w armiach nie-DE
HE mają przerzuty psychologii, gdy walczą przeciwko DE
Co się dzieje, gdy nie walczą z DE, ale u przeciwnika jest Mengil ze swoją ekipą?
Co się dzieje, gdy nie walczą z DE, ale u przeciwnika jest Mengil ze swoją ekipą?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
"fighting againsty dark elf army", czy mnie pamięć myli?
mengile to oddział, nie armia.
chyba cie myli - jest 'against dark elves' (ale nie jestem pewien)szafa@poznan pisze:"fighting againsty dark elf army", czy mnie pamięć myli?
ja zawsze gralem ze HE nie kulaja panik wywolanych przez mengili.
btw, czy stoic zostaje w nowym booku HE?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nienawiśc do hajów nie czyni z nich automatycznie mrocznych elfów
Analogicznie skavenski Dwarf Slayer nie działa na Long Drong's slayer pirates i na obsługę Malakai Makaisson's Goblin-Hewera jako że nie są dwarfami tylko RoR .Jankiel pisze:A poza tym, Mengile to regiment of renown, a nie oddział DE.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
szafa pisze:"fighting againsty dark elf army", czy mnie pamięć myli?
gobos pisze:chyba cie myli - jest 'against dark elves'
eh, i ty gobosie zbierasz armię dark elfów a tak podstawowytch zasad nie znaszarmy book dark elfów pisze:When fighting against a Dark Elf army
Chyba nie ma wątpliwości że manflayersi to nie armia dark elfów.
Cóż, w przypadku, gdy kilka osób chce dosyć bezczelnie nagiąć zasady i przerzucac sobie wszystkie testy psychologii, bo przeciwnik wziął RoR wyglądającego jak DE do armii, nie powinno się im iść na rekę.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
wypraszam sobie - to jest zasada z booka HE, ktorego na oczy juz dawno nie widzialem dlatego napisalem 'chyba'szafa@poznan pisze:szafa pisze:"fighting againsty dark elf army", czy mnie pamięć myli?gobos pisze:chyba cie myli - jest 'against dark elves'eh, i ty gobosie zbierasz armię dark elfów a tak podstawowytch zasad nie znaszarmy book dark elfów pisze:When fighting against a Dark Elf army
Chyba nie ma wątpliwości że manflayersi to nie armia dark elfów.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.