Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Post autor: Dymitr »

jak to mówią: jak sobie pościelesz...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dymitr pisze:jak to mówią: jak sobie pościelesz...
:D jak rozumiem przeoczyłeś że cały kraj zbojkotował te imprezy i każdy wie czemu - czy po prostu nie będziecie jeździć już na żadne mastery :D ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Kołata
bo to wstyd dla całego SS, zwłaszcza na drużynówkach :P
No tak ale wstyd związany z Andrzejem na DMP, niestety nie wynika z posiadanych przez niego brzydkich modeli #-o

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Lista zgłoszeń na 1 str

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Adaś, z każdego rejonu który mógłby przyjechać ktoś był, więc z tym bojkotem to przesadzasz. Ale masz rację, chyba powinienem darowac sobie tę imprezę najbliższą.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Qc mącicielu najpierw nakręcasz całe środowisko żeby hejtować Gamblersów bo Furion nie chce posyłać ci buziaczków na FB.
Potem hejtujesz Gamblersów na SS żeby uderzyć w Krzysia W. i jedno z jego dzieci tzn Silesiana.
powiem krótko znajdź sobie klub, a w temacie wypowiadaj się tylko po przelaniu przedpłaty bo z tego co wiem to i tak z nienawiści do Krzysia olewasz Śląskiego Mastera.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Kajam się, Ty i Dymitr macie racje, mea culpa... klubu nie szukam wiem, że nikt nie przyjmie takiego trolla, grzesznika, hejtera i "jealo" jak ja :( :( :( Furion, odblokuj mnie proszę ! :(
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Brawo Solo

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

-Qc- pisze: wiem, że nikt nie przyjmie takiego trolla, grzesznika, hejtera i "jealo" jak ja :( :( :(
Jak bardzo źle chciałbyś się nazwać, jak bardzo obrazić, jaki potworny przydomek sobie dokoptować, wiedz że dla nas i tak zawsze pozostaniesz po prostu... zasrańcem :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Killing blow.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Cauliflower pisze:
-Qc- pisze: wiem, że nikt nie przyjmie takiego trolla, grzesznika, hejtera i "jealo" jak ja :( :( :(
Jak bardzo źle chciałbyś się nazwać, jak bardzo obrazić, jaki potworny przydomek sobie dokoptować, wiedz że dla nas i tak zawsze pozostaniesz po prostu... zasrańcem :wink:
"Choćbyś zbudował tysiąc mostów, a tylko raz obciągnął, to i tak nazwą cię nie budowniczym, a lachociągiem."

Awatar użytkownika
dziczek
Mudżahedin

Post autor: dziczek »

Dymitr pisze:jak to mówią: jak sobie pościelesz...
No właśnie jak to jest z tym staropolskim powiedzonkiem.... bo nie pamiętam...
ja sobie pościelesz........... to tak się zesrasz....? czy w to się zesrasz....? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja tam mam zamiar przyjechać do Kozłowa, tam jest klimacik bez różnicy na format.
A i rybę można złowić na Pławniowicach :mrgreen:
Wbijamy już w czwartek a jak się jakiegoś większego rybszczaka złowi to się go opier... na szybko, zmaceruje i wrzuci na tego waszego grilla w sobotę :mrgreen:
Nie jestem leszczem, jestem sandaczem :P

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

dziczek pisze:A i rybę można złowić na Pławniowicach :mrgreen:
Wbijamy już w czwartek a jak się jakiegoś większego rybszczaka złowi to się go opier... na szybko, zmaceruje i wrzuci na tego waszego grilla w sobotę :mrgreen:
I to jest podejście. =D>
Tylko lojalnie uprzedzę, że tym razem będę w Kozłowie mocno z doskoku, więc na szofera w mojej osobie nie możecie niestety tym razem liczyć (ale z drugiej strony akumulatory są bezpieczne :P ).

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

Hej pożyczę 4 trolle chaosu oraz throgga zapłata w złocistym trunku :D
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Dziczek jeździł na imprezy (magicowe) jak był wieku Wojtusia -jeśli przez tyle lat mu nie przeszło to i teraz przyjedzie:) ....

Ej? Jak można nie lubić KrzysiaW ? :shock:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

PiotrB pisze:Ej? Jak można nie lubić KrzysiaW ? :shock:
Nikt nie jest jak obiad domowy, żeby go wszyscy lubili. :P

@Cichy
Mudżahedin

Post autor: @Cichy »

Ma ktoś może loremastera pożyczyć?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Poszlo zgloszondo.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

czy mi sie wydaje czy znowu dorośli panowie robią dąsy i grożą że nie przyjadą? ten master jest tak fajny że chętnie dokładam się do nagród byle móc tam być. a jestem w formie - dziś padły 3 szczupaki powyżej 40 cm.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Dargor
Chuck Norris

Post autor: Dargor »

loko pisze:czy mi sie wydaje czy znowu dorośli panowie robią dąsy i grożą że nie przyjadą? ten master jest tak fajny że chętnie dokładam się do nagród byle móc tam być. a jestem w formie - dziś padły 3 szczupaki powyżej 40 cm.
A one nie mają przypadkiem 50 cm jako wymiar ochronny ? ;)

ODPOWIEDZ