Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
jak to mówią: jak sobie pościelesz...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr pisze:jak to mówią: jak sobie pościelesz...

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Adaś, z każdego rejonu który mógłby przyjechać ktoś był, więc z tym bojkotem to przesadzasz. Ale masz rację, chyba powinienem darowac sobie tę imprezę najbliższą.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Qc mącicielu najpierw nakręcasz całe środowisko żeby hejtować Gamblersów bo Furion nie chce posyłać ci buziaczków na FB.
Potem hejtujesz Gamblersów na SS żeby uderzyć w Krzysia W. i jedno z jego dzieci tzn Silesiana.
powiem krótko znajdź sobie klub, a w temacie wypowiadaj się tylko po przelaniu przedpłaty bo z tego co wiem to i tak z nienawiści do Krzysia olewasz Śląskiego Mastera.
Potem hejtujesz Gamblersów na SS żeby uderzyć w Krzysia W. i jedno z jego dzieci tzn Silesiana.
powiem krótko znajdź sobie klub, a w temacie wypowiadaj się tylko po przelaniu przedpłaty bo z tego co wiem to i tak z nienawiści do Krzysia olewasz Śląskiego Mastera.
Kajam się, Ty i Dymitr macie racje, mea culpa... klubu nie szukam wiem, że nikt nie przyjmie takiego trolla, grzesznika, hejtera i "jealo" jak ja
Furion, odblokuj mnie proszę ! 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak bardzo źle chciałbyś się nazwać, jak bardzo obrazić, jaki potworny przydomek sobie dokoptować, wiedz że dla nas i tak zawsze pozostaniesz po prostu... zasrańcem-Qc- pisze: wiem, że nikt nie przyjmie takiego trolla, grzesznika, hejtera i "jealo" jak ja![]()
![]()
![]()

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- swieta_barbara
- habydysz
"Choćbyś zbudował tysiąc mostów, a tylko raz obciągnął, to i tak nazwą cię nie budowniczym, a lachociągiem."Cauliflower pisze:Jak bardzo źle chciałbyś się nazwać, jak bardzo obrazić, jaki potworny przydomek sobie dokoptować, wiedz że dla nas i tak zawsze pozostaniesz po prostu... zasrańcem-Qc- pisze: wiem, że nikt nie przyjmie takiego trolla, grzesznika, hejtera i "jealo" jak ja![]()
![]()
![]()
No właśnie jak to jest z tym staropolskim powiedzonkiem.... bo nie pamiętam...Dymitr pisze:jak to mówią: jak sobie pościelesz...
ja sobie pościelesz........... to tak się zesrasz....? czy w to się zesrasz....?

Ja tam mam zamiar przyjechać do Kozłowa, tam jest klimacik bez różnicy na format.
A i rybę można złowić na Pławniowicach

Wbijamy już w czwartek a jak się jakiegoś większego rybszczaka złowi to się go opier... na szybko, zmaceruje i wrzuci na tego waszego grilla w sobotę

Nie jestem leszczem, jestem sandaczem 

I to jest podejście.dziczek pisze:A i rybę można złowić na Pławniowicach![]()
Wbijamy już w czwartek a jak się jakiegoś większego rybszczaka złowi to się go opier... na szybko, zmaceruje i wrzuci na tego waszego grilla w sobotę

Tylko lojalnie uprzedzę, że tym razem będę w Kozłowie mocno z doskoku, więc na szofera w mojej osobie nie możecie niestety tym razem liczyć (ale z drugiej strony akumulatory są bezpieczne

Hej pożyczę 4 trolle chaosu oraz throgga zapłata w złocistym trunku 

Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
czy mi sie wydaje czy znowu dorośli panowie robią dąsy i grożą że nie przyjadą? ten master jest tak fajny że chętnie dokładam się do nagród byle móc tam być. a jestem w formie - dziś padły 3 szczupaki powyżej 40 cm.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
A one nie mają przypadkiem 50 cm jako wymiar ochronny ?loko pisze:czy mi sie wydaje czy znowu dorośli panowie robią dąsy i grożą że nie przyjadą? ten master jest tak fajny że chętnie dokładam się do nagród byle móc tam być. a jestem w formie - dziś padły 3 szczupaki powyżej 40 cm.