@Kacpi
WL już do mnie wysłał smsa więc wiem i zapraszamy następnym razem na lokala, a na mackach i tak się widzimy raczej.
@Tutajec
Proxuj jak chcesz żaden problem. Nizioł od nas też proxuje, swoją drogą co Wy się na te warhawki uparliście ostatnio.. ??
A no i pamiętaj rozpe sobie zorganizować..
Podziękowania za zorganizowanie turnieju i dla przeciwników za bitwy. Fajnie było znów wpaść pograć do Was po dłuższej przerwie.
I pytanie - czy nie zawieruszyło się na miejscu może moje metalowe pudełko GW z kostkami (scatterka, artyleryjka, sporo czarnych kości, oraz 4 większe zielone) - byłoby miło jakby się odnalazło.
Dziękuję wszystkim przybyłym za mile spędzony czas w niedzielę. Niestety nie wszystko wyszło idealnie jak przykładowo brak worków na śmieci, które drugi raz zniknęły wraz z kubeczkami jednorazowymi. Trochę czapa, ale generalnie fajno, że udało się zagrać z przyjezdnymi. Dzięki za przyjazd.
Łódzkie wyniki są tak słabe, że aż żal na nie patrzeć, ale dają do myślenia.
@Assur
szczerze przyznam że nie widziałem nic podczas sprzątania, ale gdyby coś się znalazło jednak to zabiorę do Kozłowa i przekażę komuś z piastowa/warszawy myślę że łatwiej będzie Ci odebrać.