jeżeli save na 2+ jest słaby to biedna ta bretonia. sopkojnie dali by im 3+ tak jak pegazą i 2w i 4t, jak będą mieli lance + 5s to i tak będą napakowani lepiej od chałaśników, pewno będą 1 na armię, chyba że generałem jest wampir albo coś w tym styluAsassello pisze:jeszcze jedna opcja moze byc to ze kolesie beda bardzo mocni w walce wrecz..za to podatni na ostrzał (np beda mieli 1W - albo sava tylko na 2+), zeby nie wyszło ze sa super uniwerslana jednostka.. bo wtedy bedzie sie oplacało wystawic tylko 3-4 takie regimenty + wsparcie.
Zapowiedzi, plotki - co nowego w Vampirkach
Moderator: misha
Ja w ogóle słyszałem (czytałem na jakimś forum angielskojęzycznym), że jednak nie będzie szkieletów w ogóle albo przejdą do specjali. :/ Ciekawe czy to możlwe. :/ Mam nadzieję, że nie utną nam naszej ulubionej jednostki :/
- Chaoschild
- Chuck Norris
Tez tak czytalem, szkielety beda nowe, mniejsze i bardziej realistyczne.
Ufff... Na prawdę się bałem, że mogą szkielety zniknąć... A będą w corach na 100% czy jendak specjale? Moim zdaniem byłoby niefajnie wybierać czy brać black knightów czy szkiele :/ No chyba, że kawalerię do cora przejdzie...
Hrabia pisze:Ufff... Na prawdę się bałem, że mogą szkielety zniknąć... A będą w corach na 100% czy jendak specjale? Moim zdaniem byłoby niefajnie wybierać czy brać black knightów czy szkiele :/ No chyba, że kawalerię do cora przejdzie...
Szkielety w specjalach ...?!?!?
No chyba zatrujesz ... toż to jak Zombie mięso armatnie jest. nie wiem co by musiało być w Core by przenieśli szkielety.
koles za 50-60pkt z z 1W i savem na 2+ to naprawde słabiak..haggis pisze:jeżeli save na 2+ jest słaby to biedna ta bretonia. sopkojnie dali by im 3+ tak jak pegazą i 2w i 4t, jak będą mieli lance + 5s to i tak będą napakowani lepiej od chałaśników, pewno będą 1 na armię, chyba że generałem jest wampir albo coś w tym styluAsassello pisze:jeszcze jedna opcja moze byc to ze kolesie beda bardzo mocni w walce wrecz..za to podatni na ostrzał (np beda mieli 1W - albo sava tylko na 2+), zeby nie wyszło ze sa super uniwerslana jednostka.. bo wtedy bedzie sie oplacało wystawic tylko 3-4 takie regimenty + wsparcie.
ja czekam na kolejna dawke plotek / przeciekow.. pewnie cos jeszcze diametralnie zmieni...
WhiteWolf pisze:Ja sie tylko zastanawiam czy szkielety, czy wighci beda mieli ws 4
Zapewne
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
No jeśli by szkielety były w specjalach to może by im dali te 4 ws albo chociaż 3. Nie wiem zobaczymy. Interesująca zmiana to by była.WhiteWolf pisze:Ja sie tylko zastanawiam czy szkielety, czy wighci beda mieli ws 4
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja tam proponuje nawet 5 lub 6 w końcu szkielety znane są ze swej techniki walki po śmierci.
są szkiele ktore maja ws 3 :P u TK ...