Warszawa - Paradox Cafe
Re: Warszawa - Paradox Cafe
Cześć
Jutro (środa) od rana, 2600 PKS, ktoś chętny?
Jutro (środa) od rana, 2600 PKS, ktoś chętny?
Grejt Puzon of de Empajer
- Man_of_Lowicz
- Warzywo
Czy ktoś byłby gotów 1500 lub 1600 jutro?
Réveillez vous Picards,
Picards et Bourguignons,
Apprenez la manière d'avoir de bons bâtons,
Car voici le printemps et aussi la saison,
Pour aller à la guerre donner des horions.
Picards et Bourguignons,
Apprenez la manière d'avoir de bons bâtons,
Car voici le printemps et aussi la saison,
Pour aller à la guerre donner des horions.
Witam,
chciałbym reaktywować granie w pacynki. Od ponad 1,5 roku nie grałem ani razu. Liczę, że ktoś cierpliwy z dużą dozą wyrozumiałości chciałby rozegrać bitewkę w czwartek 02.10.2014r. 18:00 w górę.
Posiadam trzy armie: TK, Empire, Bretonnie, aczkolwiek na początku wolałbym zagrać empire - format do dogadania.
Liczę na odzew.
chciałbym reaktywować granie w pacynki. Od ponad 1,5 roku nie grałem ani razu. Liczę, że ktoś cierpliwy z dużą dozą wyrozumiałości chciałby rozegrać bitewkę w czwartek 02.10.2014r. 18:00 w górę.
Posiadam trzy armie: TK, Empire, Bretonnie, aczkolwiek na początku wolałbym zagrać empire - format do dogadania.
Liczę na odzew.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ja chętnie tylko problem z blatem byc moze bo pasuje mi po 17 a o tej godz juz rezerwacji nie zarobisz
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Wróciłem do Warszawy z figurkami, i chętnie zagram jakaś bitewkę zęby znów się rozegrać
Ktoś ma ochotę zagrać w przyszły piątek na jakieś nie duże pkt (1700-1800), godzina dowolna ?
Ktoś ma ochotę zagrać w przyszły piątek na jakieś nie duże pkt (1700-1800), godzina dowolna ?
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Chłopaki a gdzie Wy pogrywacie zazwyczaj?
Ja mam jakąś malutką armijkę dwarfików na 1250 i z checia bym odswiezyl zasady.
edit:
Pracuje w samym centrum (5min do Świętokrzyskiej)
edit2:
Stupid me, wszystko mowa o Paradoxie. W sumie byłem tam ze dwa razy... są jakieś godziny do grania ustalone? Bo co tam nie byłem to stoły były złożone
Ja mam jakąś malutką armijkę dwarfików na 1250 i z checia bym odswiezyl zasady.
edit:
Pracuje w samym centrum (5min do Świętokrzyskiej)
edit2:
Stupid me, wszystko mowa o Paradoxie. W sumie byłem tam ze dwa razy... są jakieś godziny do grania ustalone? Bo co tam nie byłem to stoły były złożone
od 10-11 jest otwarte do 23 chyba, zobacz w google strone internetowa kawiarni
stoly sa w tylnej sali zlożone
- chcesz grac to jak masz chetnego to licząc na miejsce przychodzisz i jak jest stol to zabierasz z zaplecza stol, makiety i grasz, jak się przeliczyłeś z miejscem to nie grasz bo nie ma miejsca
- jak wolisz się upewnić, to dzwonisz i prosisz o rezerwacje stolu dużego albo małego do gry na daną godzinę, barman potwierdza i deal
stoly sa w tylnej sali zlożone
- chcesz grac to jak masz chetnego to licząc na miejsce przychodzisz i jak jest stol to zabierasz z zaplecza stol, makiety i grasz, jak się przeliczyłeś z miejscem to nie grasz bo nie ma miejsca
- jak wolisz się upewnić, to dzwonisz i prosisz o rezerwacje stolu dużego albo małego do gry na daną godzinę, barman potwierdza i deal
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
-
- Chuck Norris
Dzień Dobry,
bitwa do rozegrania we wtorek, lub środę popołudniem wczesnym. Co do formatu jestem otwarty, na razie powiedzmy EURO 2400. Ktoś chętny?
pozdrawiam
Garland
bitwa do rozegrania we wtorek, lub środę popołudniem wczesnym. Co do formatu jestem otwarty, na razie powiedzmy EURO 2400. Ktoś chętny?
pozdrawiam
Garland