![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
2. Na ETC to ja już mam komplet kmin - DMP pokazało jak niedopracowana była moja obecna rozpa (choć z potencjałem) co zaowocowało paroma nowymi złożeniami. Aż się nie mogę doczekać kiedy znowu będzie grane ETC
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
3. W końcu jakieś konkretne rady
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderator: Hoax
Rozumiem, sarkazm, ale to już przesadaHoax pisze:1. Globy za gutterów? Tak?! To ja Ci Colę zamiast Sprite'a wezmę i wtedy to dopiero będzie![]()
Do tego sztormówa i DS. Powodzenia ze zmieszczeniem tego nie warzywiąc całej rozpy przy okazji-Qc- pisze:Dyscyplina I mr3 - musi byc to i to, lepsza ld 7 niz 6, ward konieczny, warto tez chyba pomyslec o 2x1 poziom i wziac scroll of shielding
Jak nie ma DPków i innych takich to imo ludzie sie aż tak tej latary nie boją. Ale tak czy owak latara to jest zawsze dobry wybór.-Qc- pisze:WLC musi byc ze wzgledu na wzgląd - ustawia Ci stół.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Opos pisze:Akurat SB na ten format bardziej będzie przeszkadzał, niż pomagałMagiczne ataki nie są aż tak potrzebne, eteryki przycięte, spokojnie można ich staticiem sypnąć, a BotWD wciąż boli Abomkę
Censerzy kuszą, ale niestety są drodzy jak diabli
A swarmy to chyba jedyna stabilna odginaczka
Myślę nad zamianą globków na trzecie swarmy. A co do core, cóż, akurat ciężko powiedzieć, by szczurze Core Units były do d...Ja lubię masę i taka ilość corów mi odpowiada
Nie ma z czego, mimo grania w miarę dobrego, towarzyszył mi absolutny niefart w kostkach. Przykładowo: Abomka będąca w styku z imperialny gienkiem, bsb i magiem, kula "Feed" i rzuca same pały na przebicie... Czy armata trafiająca w BSB z oblanym lookoutem, znowu pała... Palonych szarż już nie liczę... Przeciw Krasiom, przy działającej Sztormówie, w pierwszej turze (on zaczynał) tracę armatę, w drugiej Abomę... Apogeum pecha... Efekt: w jednej bitwie ugrane 15 pkt (przeciw DE na klockach), w pozostałych trzech machy w plecy, ostatnie miejsce... Nie do tego się moje szczurki przyzwyczaiły-Qc- pisze:Dawaj raport z tego Mielca