ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
Musze was zmartwić, filmików jest sporo, dużo grupowych ale Furek mówi że nie chce mu sie ich wrzucać
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
JEAAAAAAH ZŁAPAŁEM ZAJAWKĘ PRZEZ TĘ SIATKĘ!!!
JESTEM PEWIEN, ŻE I W WFB NIE DAMY SOBIE WYDRZEĆ ZŁOTA W PRADZE!!!
Chłopaki chętni do gry w repie, spinać poślady, kto nie gra tego nie ma, selekcjonejros są głodni ZŁOTA!!!!!!
Chłopaki chętni do gry w repie, spinać poślady, kto nie gra tego nie ma, selekcjonejros są głodni ZŁOTA!!!!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zwróć uwagę że Polską reprezentację siatkówki poprowadziło 2 trenerów idących jako komplet na stołek trenerski:) Mamy tu podobieństwo do naszego systemu w WFB.Cauliflower pisze:JEAAAAAAH ZŁAPAŁEM ZAJAWKĘ PRZEZ TĘ SIATKĘ!!!
Ciekawe czy nasi też nie wezmą Furka... znaczy Kurka
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"