[MASTER] Łódź, 18-19.10.2014, 2k+1k, MACKI WOJNY
Re: [MASTER] Łódź, 18-19.10.2014, 2k+1k, MACKI WOJNY
Jak się czyta ten topic to odechciewa się przyjeżdżać.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Koszta mastera solidnie przez to wzrastaGrichalk pisze:Czy tego typu partnerka przejdzieHoops pisze:Nie będziesz traktowany jako gracz do pary więc twój teoretyczny kolega z pary nie będzie mógł zagrać sam.
Bądźmy poważni.
http://www.partybox.pl/prod_368_dmuchan ... tAode0wAYA

Mozna przyjechac z dziewczyna ktora o figurkach nie wie nic i ale bedzie kulac kostkami

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
+ za dystans-Qc- pisze:Koszta mastera solidnie przez to wzrasta
możesz przyjechać nawet z babcią - pytanie tylko czy to dobry pomysł...?-Qc- pisze:Mozna przyjechac z dziewczyna ktora o figurkach nie wie nic i ale bedzie kulac kostkami? C
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
macie łeb na karku, to jest myśl
naciągnę żonę, żeby przyjechała i poszła na zakupy po Łodzi a sam będę grał 2 armiami
ale koszta mastera wzrosną z racji wydanych pieniędzy na zakupy
naciągnę żonę, żeby przyjechała i poszła na zakupy po Łodzi a sam będę grał 2 armiami

ale koszta mastera wzrosną z racji wydanych pieniędzy na zakupy
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
ale jest zupelnie odwrotnie. jak masz 2 osoby to jest wieksza szansa, ze chociaz jedna z nich zauwazy blad w wystawieniu. Juz prawdziwszy bylby argument, ze musi byc 2, bo jeden bedzie dluzej armie z tacek wystawial na stol (ma mniej par rak) i przez to moze sie nie wyrobic w bitwie.PiotrB pisze:A mnie się wydaje że ten argument jest słuszny i ja go popieram. Łatwiej jest ogarnąć armię grając samemu - idea parówek jest taka ŻE GRA SIĘ W PARZE!
jesli natomiast mialbys jechac z gosicem, z ktorym sie klocisz to i tak z nim nie jedziesz na parowke, wiec bez sensu jest o tym myslec w ta strone.
No wiem, np. ja, ale nie myślę zawsze tylko o sobie, czasem też o bliźnich takich jak TyPiotrB pisze:QC - niektórzy mają takie dziewczyny którym nie muszą płacić

Koszty oczywiście odnosiły się do wspomnianej gumowej lali, ale jak przeczytasz to drugi, może trzeci raz to złapiesz, wierzę w Ciebie

Co do "pomysłu" - fakty są takie, że większość aut to 5 osób więc jedna osoba która mogłaby se pograć sama zmniejszy koszt mastera na łebka, zwiększy frekwencje i nikomu nie zawadzi
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nosz kurna..... teraz mi o tym mówisz...???Shino pisze: jesli natomiast mialbys jechac z gosicem, z ktorym sie klocisz to i tak z nim nie jedziesz na parowke, wiec bez sensu jest o tym myslec w ta strone.

A serio chłopaki, pytania Oczka który chce zagrać z Chin, Grishlaka który chce wziąć dmuchaną lalę, Mishy który weźmie żonę do manufaktury oraz Laika który przywiezie babcie.... wywołaliście sami.
Do tego dochodzą jeszcze sytuacje typu ktoś się rozchoruje w ostatniej chwili, a jest jesień więc spora na to szansa. I ten drugi co ma zrobić? Tracicie pełną parę wtedy.
Sytuacja w drugą stronę, wszyscy znajomi poparowani, a komuś zwalnia się weekend, niby ma 2 armie, niby by chętnie przyjechał, ale organizatorzy mu nie pozwalają.
Jeśli chodzi o hajs to możecie go zbierać od armii. Tak jak ktoś chce sobie kupić 2 miejsca w kinie, żeby mieć komfort. Samotność kosztuje.
Efekt będzie taki, że wyjdziecie na niekonsekwentnych, bo ktoś się zapisze na turniej z panem cieciem ze stróżówki...
Mi osobiście jest wszystko jedno jak zadecydujecie, ale IMO strzelacie sobie w stopę.
Ja chcę na tego mastera przyjechać i nie chcę żeby frekwencja była na nim śląska.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Ja was wszystkich doskonale rozumiem, a wywierać presję na środowisku potraficie jak mało kto.
Jeśli oczko chce zagrać z chin to może w ogóle zamiast jeździć na mastery zróbmy sobie przelewy i pograjmy na UB bo widzę że dla niektórych nie ma różnicy w graniu i przesuwaniu figurek a graniu wirtualnie z przeciwnikiem w tablecie.
Gumowa lala? Typowe polskie obchodzenie zasad.
Jeżeli aż tak bardzo chcecie z parowego turnieju zrobić pół parowy pół single to pewnie będziemy musieli przemyśleć kwestie, ale generalnie trochę żal jak się czytanowe wwymysły typowego polsona, który zawsze obejdzie każdy regulamin.
W nagłych wypadkach zawsze ktoś od nas mógłby zagrać w parze gdyby komuś się ta para sypnęła, ale jak rozumiem to też by wam nie podpasowalo.
Dajcie nam czas do końca tygodnia.
Jeśli oczko chce zagrać z chin to może w ogóle zamiast jeździć na mastery zróbmy sobie przelewy i pograjmy na UB bo widzę że dla niektórych nie ma różnicy w graniu i przesuwaniu figurek a graniu wirtualnie z przeciwnikiem w tablecie.
Gumowa lala? Typowe polskie obchodzenie zasad.
Jeżeli aż tak bardzo chcecie z parowego turnieju zrobić pół parowy pół single to pewnie będziemy musieli przemyśleć kwestie, ale generalnie trochę żal jak się czytanowe wwymysły typowego polsona, który zawsze obejdzie każdy regulamin.
W nagłych wypadkach zawsze ktoś od nas mógłby zagrać w parze gdyby komuś się ta para sypnęła, ale jak rozumiem to też by wam nie podpasowalo.
Dajcie nam czas do końca tygodnia.
Hoops glupie argumenty i pomysly glupimi argumentami, natomiast zawsze jedna osoba mogla grac dwoma armiami. Dlaczego chcecie zmieniac cos co dzialalo?
Poza tym nie bojcie sie i tak 90% bedzie gralo we 2.
Poza tym nie bojcie sie i tak 90% bedzie gralo we 2.
Trochę nie rozumiem pierwszej połowy pierwszego zdania
więc nie napiszę czy masz rację czy nie.
Natomiast co do reszty. Jak rozumiem odpowiedź w stylu bo to turniej parowy czyli klasyczne nie bo nie nie wystarczy.
To może bo chcemy pobić rekord ilości stron w temacie macek
Innym targetem może być brak chęci złamania się pod presją bo po chwili znowu zaczną się teclisy i scrolle i chęć grania jedną armią na 3k co już było przerabiane nie raz. Dasz palec zjedzą rękę sam wiesz o co chodzi bo organizowales turnieje nie raz.
Nie ma szans ze każdy będzie zadowolony w 100% choćbym z kolegami robił co tylko byśmy mogli, ale raz jeszcze powtórzę.
Chcecie grać single niektóre cienkie pytki?
Może uda nam się to dla was jakoś ogarnąć.
Dajcie czas do końca tygodnia.

Natomiast co do reszty. Jak rozumiem odpowiedź w stylu bo to turniej parowy czyli klasyczne nie bo nie nie wystarczy.
To może bo chcemy pobić rekord ilości stron w temacie macek

Innym targetem może być brak chęci złamania się pod presją bo po chwili znowu zaczną się teclisy i scrolle i chęć grania jedną armią na 3k co już było przerabiane nie raz. Dasz palec zjedzą rękę sam wiesz o co chodzi bo organizowales turnieje nie raz.
Nie ma szans ze każdy będzie zadowolony w 100% choćbym z kolegami robił co tylko byśmy mogli, ale raz jeszcze powtórzę.
Chcecie grać single niektóre cienkie pytki?

Może uda nam się to dla was jakoś ogarnąć.
Dajcie czas do końca tygodnia.
cienkie pytki nie potrzebują łaski 

Wyjdźcie z kompromisem. Jak ktoś chce grać sam dwoma armiami, to musi sie przebrać (najlepiej, żeby dopasowała strój do klimatu jednej z dwóch armii którymi będzie grać)Hoops pisze:Na łaskę trzeba sobie zasłużyć![]()
A to nie łaska tylko ewentualne myślenie o ewentualnych zmianach jeszcze w regulaminie na ewidentna prośbę jednostek.

comicon chcesz zrobic? 

Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Albo niech przed każdą bitwą zdejmuje majty i robi 3 pajacyki!!!Grichalk pisze: Wyjdźcie z kompromisem. Jak ktoś chce grać sam dwoma armiami, to musi sie przebrać (najlepiej, żeby dopasowała strój do klimatu jednej z dwóch armii którymi będzie grać)![]()
Coraz lepsze pomysły panowie!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole