@Furion
dzięki za wyjaśnienie, masz rację RB + ETC FAQ nadal nie pozwala na wyłączenie modeli
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Ja popieram bardzo mocno lohosta. Zbierał nawet różnice pomiędzy etcfaq i uscpl. Skoro gramy na euro, to grajmy na uściślenia etc.lohost pisze: co do ujednolicenia uscpl z etcfaq, nie ma woli w wiekszosci skladu LS.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Nawet jeżeli Twoje zarzuty wobec Marysia są uzasadnione - to w taki sposób dajesz o sobie znać, że turniejowo twoje zachowanie jest niedojrzale. I nie mówię tu o umiejętnościach gry, tylko o tym jakim turniejowo jesteś graczem. Klopsa na pewno znasz, więc wiesz do czego piję.PSz pisze: w sumie żałuje że jednak nie zwolniłem gry a zagrałem normalnie.
Masz w uscisleniach. Po to sa zeby je czytaclwieserce85 pisze:A w jakich przypadkach dozwolony jest? Pytam gdyz kilka razy mnie zwalowano tym manewrem wiec chętnie sie dowiem jak prawidłowo go stosowac
Nie. Mishy chodziło o to, że możesz się dosunąć w bok tak aby zetknąć się z większą ilością modeli i to nie musi być w cale w turze szarży - może być potem.lwieserce85 pisze:Czyli ten manewr ma zastosowanie tylko w szarzy. Jesli dobrze rozumiem
ale pozostaje zasada ogolna, czyli dokladnie tak jak u nas.Panie, ja chcialem powiedziec przez to, ze u nas jest zabroniony, ale wielu graczy ustawia sie ze graja euro (lacznie z ich rulespackiem, a tam masz tylko pytanie o sliding i nie ma wytlumaczenia co prowadzi do nadinterpretacji.