[Gdynia] SHAGA vol. 12 27.09.2014 1200pkt
Wpadajcie i to bez krępacjiFoshex pisze:Jakiś czas temu zamknął mi się sklep i od jakiegoś czasu nie mam gdzie grać. Poszukałem troszkę z 2 kolegami i znalazłem waszą placówkę. Czy możemy we trójkę wpaść w sobotę na turniej, rozejrzeć się itp?
Foshex wpadajcie śmiało. nie wiem jak będzie z miejscem do grania jutro, ale do odwiedzin zapraszamy!
Gramy 3 bitwy.
Gramy 3 bitwy.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Wyniki turnieju:
1. Saque
2. Crovaxus
3. Mapet
4. Kacper
5. K.J.
6. Oskar
7. Malin
8. Przemek Zieliński
9. Macias
10. Młody
11. Przemek Janczak
12. Bogdan Kotarski
1. Saque
2. Crovaxus
3. Mapet
4. Kacper
5. K.J.
6. Oskar
7. Malin
8. Przemek Zieliński
9. Macias
10. Młody
11. Przemek Janczak
12. Bogdan Kotarski
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
2 Rogacze na topie dzięki wszystkim za jak zawsze super turniej. do następnego
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Nie ma co, Snot powerrrr ! , Młody - król warzywniaka
Turniej spoko. Szybko poszło:)
Młody miszcz!
Młody miszcz!
Nie rozumiem o co chodzi. Snot jak zawsze ma swojego przedstawiciela na podium.Młody pisze:Nie ma co, Snot powerrrr !
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Zioło jak to się stało, że przyjechałeś aż ze Śląska do nas? To było przy okazji czegoś czy specjalnie na turniej i po turze do domu?
Właśnie bardzo trzeźwo było.
Koozi wpadaj śmiało.
Koozi wpadaj śmiało.