11.10. -"Nam strzelać nie kazano"- 1600 pkt [Bielsko-Biała]
Re: 11.10. -"Nam strzelać nie kazano"- 1600 pkt [Bielsko-Bia
A jest szansa w takim razie zlooozować te bolce he, tak jak powiększono ilość pestek?;)
To conajmniej dziwne, że tylko przez to, że akurat w he są w rare, nie można dublować, a można dublować te de, czy też działa).
To conajmniej dziwne, że tylko przez to, że akurat w he są w rare, nie można dublować, a można dublować te de, czy też działa).
Ale jęczysz
latający rydwan FTW!

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie muszę, bo w końcu szczurki trzeba oświeżyć i wpadnę raczej z abomką i monkami, nie bolcami;) Po prostu uważam cięcie bolca za bez sensu. Ale nie ważne. EOT.
widze że czytałeś te moje wypociny na naszym forum
zobaczymy kto jest lepszym warlordem!
ekspedycja klanu Skryre i Pestiliens (niespotykany sojusz) będzie niepokonana!

ekspedycja klanu Skryre i Pestiliens (niespotykany sojusz) będzie niepokonana!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jak zawsze 

Dla zainteresowanych : będzie przeprowadzona ocena malarsko/hobbystyczna. Szczegóły podam w pierwszym poście na dniach. Wstępnie będzie to wyglądało tak :
-posiadany Army Book (może być ksero, może być pdf na telefonie/tablecie, ma być pod ręką do wglądu) - 1 punkt
-rozpiska w czytelnym formacie (html albo format Army Buildera, wszystkie przedmioty mają mieć opisane działanie) - 2 punkty
-przybory gracza - miarka, kości (10+), templates - 1 punkt
Malowanie:
- wszystkie podstawki zrobione (minimum to posypka/piasek, lub trawa, lub modelowanie) - 1 punkt.
- traye pod każdy oddział 2+ modeli - 1 punkt
- 50% armii pomalowane - 1 punkt.
- 75 % armii pomalowane - 2 punkty.
- 100% armii pomalowane - 3 punkty.
- Cała armia pomalowana na przyzwoitym poziomie, schludna, zadbana - 1 punkt.
Proxy w armii - 0 punktów za malowanie
Ciężkie proxy - -10 punktów do klasyfikacji końcowej
Proxy dozwolone w granicach rozsądku - Dragon Princes za Silver Helms, Glade Guards za Waywatchers, czy Ogre za Maneaters. Konie bez jeźdźców czy kadłubki modeli bez głów i rąk są również proxami ('lekkimi'). Puste podstawki czy zabawki z Kinder Niespodzianki będą uznane za ciężkie proxy i ukarane 10 punktami karnymi.
-posiadany Army Book (może być ksero, może być pdf na telefonie/tablecie, ma być pod ręką do wglądu) - 1 punkt
-rozpiska w czytelnym formacie (html albo format Army Buildera, wszystkie przedmioty mają mieć opisane działanie) - 2 punkty
-przybory gracza - miarka, kości (10+), templates - 1 punkt
Malowanie:
- wszystkie podstawki zrobione (minimum to posypka/piasek, lub trawa, lub modelowanie) - 1 punkt.
- traye pod każdy oddział 2+ modeli - 1 punkt
- 50% armii pomalowane - 1 punkt.
- 75 % armii pomalowane - 2 punkty.
- 100% armii pomalowane - 3 punkty.
- Cała armia pomalowana na przyzwoitym poziomie, schludna, zadbana - 1 punkt.
Proxy w armii - 0 punktów za malowanie
Ciężkie proxy - -10 punktów do klasyfikacji końcowej
Proxy dozwolone w granicach rozsądku - Dragon Princes za Silver Helms, Glade Guards za Waywatchers, czy Ogre za Maneaters. Konie bez jeźdźców czy kadłubki modeli bez głów i rąk są również proxami ('lekkimi'). Puste podstawki czy zabawki z Kinder Niespodzianki będą uznane za ciężkie proxy i ukarane 10 punktami karnymi.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Armie wpiszcie 

Dobrze widziałem że u wychwy byłes demonami ?
Odpadam bo egzamin na 14tego 

- RedScorpion
- Falubaz
Zesrało mi się chłopaki. Syn idzie w ten dzień na urodziny i muszę go zawieźć i odebrać.