11.10. -"Nam strzelać nie kazano"- 1600 pkt [Bielsko-Biała]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
ajt
Kradziej

Re: 11.10. -"Nam strzelać nie kazano"- 1600 pkt [Bielsko-Bia

Post autor: ajt »

A jest szansa w takim razie zlooozować te bolce he, tak jak powiększono ilość pestek?;)
To conajmniej dziwne, że tylko przez to, że akurat w he są w rare, nie można dublować, a można dublować te de, czy też działa).

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ale jęczysz :D latający rydwan FTW!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Jakbym każdemu miał dawać coś extra, to zaraz byśmy grali 2400 ETC :roll:
Zostaje jak jest, d-d-d-deal with it :twisted:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

ajt
Kradziej

Nie muszę, bo w końcu szczurki trzeba oświeżyć i wpadnę raczej z abomką i monkami, nie bolcami;) Po prostu uważam cięcie bolca za bez sensu. Ale nie ważne. EOT.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

widze że czytałeś te moje wypociny na naszym forum :D zobaczymy kto jest lepszym warlordem!

ekspedycja klanu Skryre i Pestiliens (niespotykany sojusz) będzie niepokonana!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ajt
Kradziej

U mnie jeszcze Eshin w to wszystko się wtrąci;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jak zawsze :(

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

KLIK!

Jakby ktoś czuł głód gry na podobny format, to tydzień wcześniej mamy pre własnego mastera. Zapraszam serdecznie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Dla zainteresowanych : będzie przeprowadzona ocena malarsko/hobbystyczna. Szczegóły podam w pierwszym poście na dniach. Wstępnie będzie to wyglądało tak :

-posiadany Army Book (może być ksero, może być pdf na telefonie/tablecie, ma być pod ręką do wglądu) - 1 punkt
-rozpiska w czytelnym formacie (html albo format Army Buildera, wszystkie przedmioty mają mieć opisane działanie) - 2 punkty
-przybory gracza - miarka, kości (10+), templates - 1 punkt

Malowanie:
- wszystkie podstawki zrobione (minimum to posypka/piasek, lub trawa, lub modelowanie) - 1 punkt.
- traye pod każdy oddział 2+ modeli - 1 punkt
- 50% armii pomalowane - 1 punkt.
- 75 % armii pomalowane - 2 punkty.
- 100% armii pomalowane - 3 punkty.
- Cała armia pomalowana na przyzwoitym poziomie, schludna, zadbana - 1 punkt.

Proxy w armii - 0 punktów za malowanie
Ciężkie proxy - -10 punktów do klasyfikacji końcowej

Proxy dozwolone w granicach rozsądku - Dragon Princes za Silver Helms, Glade Guards za Waywatchers, czy Ogre za Maneaters. Konie bez jeźdźców czy kadłubki modeli bez głów i rąk są również proxami ('lekkimi'). Puste podstawki czy zabawki z Kinder Niespodzianki będą uznane za ciężkie proxy i ukarane 10 punktami karnymi.

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Zapisz proszę wstępnie:

Remo
Fanatic
Podwys

Mamy jeszcze trzech co się zastanawiają więc może nas więcej będzie.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Armie wpiszcie :D

Remo
Falubaz

Wpiszemy. :D
Na pewno to uczynimy. 8)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dobrze widziałem że u wychwy byłes demonami ?

Remo
Falubaz

Chciałem, ale regulamin był tak pod Impe... yyy przepraszam, chciałem powiedzieć - niedoskonały że w końcu wziąłem DF. Teraz też zapewne DF

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Odpadam bo egzamin na 14tego :(

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Zesrało mi się chłopaki. Syn idzie w ten dzień na urodziny i muszę go zawieźć i odebrać.

Remo
Falubaz

U nas zamiast Podwysa będzie Tomnar.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Zaktualizowałem zapisanych. Zapraszam :)

duzypawel
Mudżahedin

Post autor: duzypawel »

gdzie najlepiej zaparkować auto ? Nie ogarniam parkingów w okolicy tej nowej miejscówki.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Najlepiej bezpośrednio za sklepem - na ul. Mickiewicza, w weekendy jest za darmo.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ