DE PGA 2350
- Paraszczak
- Falubaz
Rasą- tak
Rozpiską - nie.
Takie moje zdanie
Rozpiską - nie.
Takie moje zdanie
Wiesz Młody - zależy jeszcze co uznasz za sukces, bo w przypadku starć niektórych ras ze sobą to jedna ze stron jak ugra remis to jest dobrze. Przy założeniu oczywiście, że obaj gracze reprezentują dobry poziom.Młody pisze:Rasą- tak
Rozpiską - nie.
Takie moje zdanie
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Chodzi mi o to ze pod daną rozpiskę, da rade złożyć coś z każdej rasy co by ją przejeżdżało (chyba że są drobne wyjątki)
No bez templi to dużo trudniej bo dodatkowe 300 punktów idzie we wsparcieZiemko pisze:Wez ta rozpiske DE , a ja wezme moja standarowa lizakowa - slann bez TG i 11 kroxow - jak ubijesz slanna to respekt dla Ciebie :D:DLinuX pisze:Bez przesady... Każdą rasą da się wymikrować inną... Są trudniejsze i łatwiejsze opcje...Yudokuno pisze: na przykład. Nie czarujmy się - są armie, przy których możemy się jedynie modlić o kiepskiego gracza i dobre rzuty dla siebie.
Co do slanna: Dobry dojazd, dużo killsów i slann też zdechnie... Smok + coki+chociaż 1 rydwan i slann z płaczem wraca do mamy... Moim zdaniem dużo gorzej jest z lizakami w stylu southland... Masa skinów 3*4 koksy i 2* salki... To boli naprawdę...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Poczułem się urażony Nie zgodzę się z tym, że bez TG Slanna trudniej jest ubić. Zaproponuje to samo co Ziemko tylko, że ja będę miał Templi.LinuX pisze:No bez templi to dużo trudniej bo dodatkowe 300 punktów idzie we wsparcieZiemko pisze:Wez ta rozpiske DE , a ja wezme moja standarowa lizakowa - slann bez TG i 11 kroxow - jak ubijesz slanna to respekt dla Ciebie :D:DLinuX pisze: Bez przesady... Każdą rasą da się wymikrować inną... Są trudniejsze i łatwiejsze opcje...
Co do slanna: Dobry dojazd, dużo killsów i slann też zdechnie... Smok + coki+chociaż 1 rydwan i slann z płaczem wraca do mamy... Moim zdaniem dużo gorzej jest z lizakami w stylu southland... Masa skinów 3*4 koksy i 2* salki... To boli naprawdę...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ogry na lizaki na skinkach, ogry na szczuryMłody pisze:Chodzi mi o to ze pod daną rozpiskę, da rade złożyć coś z każdej rasy co by ją przejeżdżało (chyba że są drobne wyjątki)
bretonia na khemri
tyle
Na lizaki na skinkach da sie grac ogrami, na szczury tez .Shakin' Dudi pisze:ogry na lizaki na skinkach, ogry na szczuryMłody pisze:Chodzi mi o to ze pod daną rozpiskę, da rade złożyć coś z każdej rasy co by ją przejeżdżało (chyba że są drobne wyjątki)
bretonia na khemri
tyle
Khemri jak chce to rozjedzie bretke i 20:0 sam widziałem 2 wykonania malala
Co gracz, to opinia. Ja sie najbardziej boję salek i biegacza, a skinki, w dowolnej ilości, mi nie straszne. Wystarczy tylko trzymać formację i nie pozwolić sobie wejść na flankę11 Kroxów to akurat lajcik...DElfa bardziej boli morze skinków...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.