High Konwersje
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: High Konwersje
Patyk z pudełka. Z odciętą końcówką. Śrubka normalnie przyklejona, bo ma gwint z dwóch stron.
Ja swoje wszystkie podstawki pod lataczy mam maźnięte na czarno
Ja swoje wszystkie podstawki pod lataczy mam maźnięte na czarno
Wisła Kraków.
Maźnięte. Posprejowane.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
ta była też mażnięta na czarnoWojtuś pisze:Maźnięte. Posprejowane.
sprejem ;P
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Ale pytasz o sposób na Skycuttera, żeby go po kosztach wykonać, czy chcesz zmodyfikować oryginalny model, aby ciekawszy był?Robson pisze:jakiś pomysł na skonwertowanie czółna ?
Jeśli ta 2 opcja, to zamiast klimatu Lothern i Orła w zaprzęgu, można dać Gryfa (pod Yvress) lub mniejszego Smoka (pod Caledor) i jakoś delikatnie zmodyfikować załogę pod to
Zła opcja, bo sam nad czymś takim pracuję, gdyż stylistyka plastikowych modeli Lothern (kryptoreklama Shell'a, rybie ogony i wodorosty na kiju) straszliwie mnie irytuje?
Cześć elfiki
Po dosyć długiej przerwie wracam, nie wiem czy do grania, na pewno do dłubania w figurkach (byłem tu z Wami kiedyś jako Master of reality )
Tak więc ostatnio zrobiłem sobie konwersję Shadow Warriorów z płaszczów od Dark raiderów od DE i bitsów i resztek od HE
Nie jestem mistrzem modelarstwa ale dobrze się przy tym bawię i takie o to efekty.
tak, wiem ze drugi ma włócznie i WYSIWYG nie ma ale taki mi się podobał, ale wszyscy mieliby bić się tym samym, w końcu włócznia na otwartej przestrzeni ma przewagę nad mieczem
a trzeci miał być w wypadzie no ale nie do końca się to udało osiągnąć
Co myślicie?
Po dosyć długiej przerwie wracam, nie wiem czy do grania, na pewno do dłubania w figurkach (byłem tu z Wami kiedyś jako Master of reality )
Tak więc ostatnio zrobiłem sobie konwersję Shadow Warriorów z płaszczów od Dark raiderów od DE i bitsów i resztek od HE
Nie jestem mistrzem modelarstwa ale dobrze się przy tym bawię i takie o to efekty.
tak, wiem ze drugi ma włócznie i WYSIWYG nie ma ale taki mi się podobał, ale wszyscy mieliby bić się tym samym, w końcu włócznia na otwartej przestrzeni ma przewagę nad mieczem
a trzeci miał być w wypadzie no ale nie do końca się to udało osiągnąć
Co myślicie?
ej ej ej, ja juz mam tak cały oddzial zrobiony!
Za tydzien zaczynam ich malować, wiec nie omieszkam wrzucić efektów w galerii;))