Brother Stern WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Brother Stern WIP
Witam!
Jeszcze nigdy nie zamieszczałem swojego WIP-a to pomyslałem ze moze jednak warto? Nie duzo jeszcze zrobione, duzo jeszcze do zrobienia a czasu mam coraz mniej na malowanie. Tak wiec komentujcie, powieddzie co sie wam podoba a co uwazacie ze warto zmienic Od razu powiem ze na plaszczu i szmatce beda jakies freehandy ale jeszcze nie wiem do konca jakie...
Pozdrawiam!
...lekka zmiana zdjecia
Jeszcze nigdy nie zamieszczałem swojego WIP-a to pomyslałem ze moze jednak warto? Nie duzo jeszcze zrobione, duzo jeszcze do zrobienia a czasu mam coraz mniej na malowanie. Tak wiec komentujcie, powieddzie co sie wam podoba a co uwazacie ze warto zmienic Od razu powiem ze na plaszczu i szmatce beda jakies freehandy ale jeszcze nie wiem do konca jakie...
Pozdrawiam!
...lekka zmiana zdjecia
Ostatnio zmieniony 31 paź 2007, o 21:22 przez Lan, łącznie zmieniany 2 razy.
Respekt za płaszczyk... czekam na gotowego brata Szmatka z przodu lepsza by była chyba w pergaminowym odcieniu tj bardziej żółta (bleached bone). Ale to tylko gust mój
Plaszcz fajny i nie ma do czego sie w nim doczepic Doczepilbym sie na tym etapie przede wszystkim do twarzy - wydaje mi sie zbyt rozowa, zwlaszcza ze zestawiles ja z czerwonym plaszczem. Mysle, ze zamiast Tanned Flesha moznaby uzyc jakichs brazow z odrobina fioletu. Moja jedyna watpliwosc w NMM to ta jasna kreska na dolnym ochraniaczu - wyglada dosyc nie na miejscu... mimo wszystko czekam na ciag dalszy, bo lubie ogladac Twoje prace
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Wszystko pełen gites. Jak wspomniano chyba w kazdym poscie powyze, płaszcz to totalna rewela Reszta tez mi sie podoba. A, i nie sluchaj ich, nie zmieniaj szmatki z przodu, kozacka jest
Tak koleś przebrał się za Sterma... świętokradztwoSzaman pisze:plaszcz powala...
BTW czy jeszcze komus ta geba w tym ujeciu przypomina elfia?
Potwierdzam powyższe zdania.
Czerwony płaszcz niszczy absolutnie.
Gwałci, pali itd.
Czerwony płaszcz niszczy absolutnie.
Gwałci, pali itd.
Pomimo, ze wole brud i rdzę, model mi się strasznie podoba . Chyba właśnie do tego typu figurek wymyślono nmm
Płyty pancerza fajowe, jedynie ta jedna kreska doskwiera jak to alva zauważył(a). Wybacz nie mogę pci odgadnąć Płaszczyk świetny. Piękna głębia kolorów. Od czarnego do rozjaśnianego bloodreda mi to wygląda czy nie tak? Jedynie ta szatka z przodu... Kolor jak najbardziej trafnie dobrany ale samo malowanie jakby odstaje Twarz trochę różowa ale fajna Czekam na więcej
Pozdrawiam
Płyty pancerza fajowe, jedynie ta jedna kreska doskwiera jak to alva zauważył(a). Wybacz nie mogę pci odgadnąć Płaszczyk świetny. Piękna głębia kolorów. Od czarnego do rozjaśnianego bloodreda mi to wygląda czy nie tak? Jedynie ta szatka z przodu... Kolor jak najbardziej trafnie dobrany ale samo malowanie jakby odstaje Twarz trochę różowa ale fajna Czekam na więcej
Pozdrawiam
co on ma na czole? to znaczy wiem co ma, ale dlaczego? ;]
Wojtek Burzymowski?alva pisze:@Piotrax: uzywam meskiego rodzaju czasownikow, wiec mozesz domyslic sie 'pci' Ale luz, nie Ty pierwszy masz z tym problem na forach. Uznalem, ze Alvarezwawa jest przydlugie, Alvarez zas jest bodobne do nazwy innego uzytkownika - zostaly wiec cztery literki