Brother Stern WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Brother Stern WIP

Post autor: Lan »

Witam!

Jeszcze nigdy nie zamieszczałem swojego WIP-a to pomyslałem ze moze jednak warto? Nie duzo jeszcze zrobione, duzo jeszcze do zrobienia a czasu mam coraz mniej na malowanie. Tak wiec komentujcie, powieddzie co sie wam podoba a co uwazacie ze warto zmienic :) Od razu powiem ze na plaszczu i szmatce beda jakies freehandy ale jeszcze nie wiem do konca jakie...

Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam!

...lekka zmiana zdjecia
Ostatnio zmieniony 31 paź 2007, o 21:22 przez Lan, łącznie zmieniany 2 razy.

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Plaszcz gwalci pali rabuje i nie zostawia ranych :shock: Reszta okey Szmatka taka jaks dziwna

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Respekt za płaszczyk... czekam na gotowego brata :P Szmatka z przodu lepsza by była chyba w pergaminowym odcieniu tj bardziej żółta (bleached bone). Ale to tylko gust mój :P

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

Zapowiada sie świetnie. Płaszczyk to kawał dobrej roboty. Z tego co widzę NMM też bardzo ładny.
Nie podoba mi się tylko szmatka z przodu.

Pozdrawiam, Reiko.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Po ujrzeniu przodu pomyślałem "No jak na razie to jak na niego to nic specjalnego"
A potem zobaczyłem ujęcie z tyłu

szukam szczęki

alva
Pseudoklimaciarz

Post autor: alva »

Plaszcz fajny i nie ma do czego sie w nim doczepic ;) Doczepilbym sie na tym etapie przede wszystkim do twarzy - wydaje mi sie zbyt rozowa, zwlaszcza ze zestawiles ja z czerwonym plaszczem. Mysle, ze zamiast Tanned Flesha moznaby uzyc jakichs brazow z odrobina fioletu. Moja jedyna watpliwosc w NMM to ta jasna kreska na dolnym ochraniaczu - wyglada dosyc nie na miejscu... mimo wszystko czekam na ciag dalszy, bo lubie ogladac Twoje prace ;)

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Szczęka mi opadła, płaszcz miażdży. Mordka rzeczywiście trochę zbyt różowa.

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Post autor: D-Wens »

Miażdży cyce i wykręca suty

Pozdro
Niczym nie ograniczony spam!!!

REBELIA

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Właśnie odebrałem szczękę sąsiadom z dołu.
Mistrzu! :D

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

plaszcz powala...

BTW czy jeszcze komus ta geba w tym ujeciu przypomina elfia?
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

Wszystko pełen gites. Jak wspomniano chyba w kazdym poscie powyze, płaszcz to totalna rewela :D Reszta tez mi sie podoba. A, i nie sluchaj ich, nie zmieniaj szmatki z przodu, kozacka jest :twisted:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Szaman pisze:plaszcz powala...

Tak koleś przebrał się za Sterma... świętokradztwo :P

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

Szaman pisze:plaszcz powala...

ahh, te błękitne oczy.. :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Potwierdzam powyższe zdania.
Czerwony płaszcz niszczy absolutnie.
Gwałci, pali itd.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Pomimo, ze wole brud i rdzę, model mi się strasznie podoba :) . Chyba właśnie do tego typu figurek wymyślono nmm :wink:

Płyty pancerza fajowe, jedynie ta jedna kreska doskwiera jak to alva zauważył(a). Wybacz nie mogę pci odgadnąć :wink: Płaszczyk świetny. Piękna głębia kolorów. Od czarnego do rozjaśnianego bloodreda mi to wygląda czy nie tak? Jedynie ta szatka z przodu... :? Kolor jak najbardziej trafnie dobrany ale samo malowanie jakby odstaje :P Twarz trochę różowa ale fajna :) Czekam na więcej

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

co on ma na czole? :D to znaczy wiem co ma, ale dlaczego? ;]

alva
Pseudoklimaciarz

Post autor: alva »

@Piotrax: uzywam meskiego rodzaju czasownikow, wiec mozesz domyslic sie 'pci' ;) Ale luz, nie Ty pierwszy masz z tym problem na forach. Uznalem, ze Alvarezwawa jest przydlugie, Alvarez zas jest bodobne do nazwy innego uzytkownika - zostaly wiec cztery literki :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

alva pisze:@Piotrax: uzywam meskiego rodzaju czasownikow, wiec mozesz domyslic sie 'pci' ;) Ale luz, nie Ty pierwszy masz z tym problem na forach. Uznalem, ze Alvarezwawa jest przydlugie, Alvarez zas jest bodobne do nazwy innego uzytkownika - zostaly wiec cztery literki :P
Wojtek Burzymowski? :)

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

OK teraz już będę wiedział :wink:

Hym na czole ma... ptaszka. Orzeł to jest jak widzę :P Teraz dopiero zauważyłem. Co mu jest z oczami? Takie jakieś... :roll:

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Post autor: Lan »

Mały update, kolory na zdjeciu troche zbyt intensywne sa, ale co trzeba to chyba widac.

Obrazek

Pozdrawiam!

ODPOWIEDZ